smth
Replying To 
25th-Nov-2009 03:34 pm
huh.. nomierinaaji nedaudz.
es gan savas paardomas (kas ir liidziigas, kaa Taveejaas), paguvu uzrakstiit arii cilvim, kas shaadu tekstu nobiidiija. redzees, kaa tas tiks uztverts :> pagaidaam ne chiku, ne grabu :D
nee, nu es pilniigi Tev piekriitu par to, ka visu var paguut. man vecaaki apprecaajaas, kad mammai bija 30, bet teetim 26. piedzima braalis uzreiz. pa vidu, starp braali un mani shamie i straadaaja, i katru gadu celjoja. mamma veel ar milzu punci (mani gaidot), kopaa ar teeti aizbrauca ar auto uz moldaaviju :) shamie visu celjojuma laiku esot smeejushi par to, ka nez, vai es piedzimshu latvijaa, vai moldaavija :D es jau taads veelais beerns esmu (mammai bija jau 39). bet vienalga, mees kopaa visi veel celjojumos braucaam peec tam :) taa ka - tam nav noziimes, kaadaa vecumaa viss notiek. jo svariigaakais, kas cilvim ir galvaa un kaada ir vinja pasha attieksme pret lietaam.
var visu piecgades plaanu izpildiit 20 gadu vecumaa, un nodziivot visu atlikusho dziivi kaa seenei. un var izpildiit to veelaak un nejusties zaudeejusham neko.
ai. nezinu.
vnk pashu mani shoreiz paarsteidza, ka par shitaadaam tekstiem speeju sashuuties.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:17 am GMT.