smth
Replying To 
25th-Nov-2009 02:15 pm
pareizi domā. atteicības nav biznesa plāns.
tam nav nozīmes, cik tev gadu, ko vēlies. kad nāks, tad nāks tā visa padarīšana. cits pasteidzās, jo vecāki uzspiež un tad mokās un bērnus moka. cits ilgi meklē vai nemeklē un atrod tad, kad vismazāk gaida. katrā ziņā visam ir savs laiks un katram savādāk. lai arī man ģimene radās ļoti agri ( divdesmit gados, tas ir ļoti agri), tad es bieži domāju, vai tā maz bija pareizi. vai es maz savā trakumā neesmu pārsteigusies. bet tur jau tas āķis- viens 16 gados, cits 20, cits 30 cit 40 cits 50 gados satiek. bet cits tā arī nesatiek. tam jau nav nozīmes tikai tevī. varbūt tu satiki, bet tava otrā pusīte izrādījās tāds alkašs vai maita, ka pagāji garām neievērojot.
un tas viss nav plānojams un sadalāms tā.
ko dod, ka es samīlējos līdz ausīm un iekritu aši ģimeniskumā, ja man tagad maizei naudas nav? šai ziņā man liekās, ka mēs pat pa maz domājam. neizbaudam brīvību un nenovērtējam sevi kā "es pati".
es kādreiz dumajjā tīņgadu laikā plānoju, ka izmācīšos un tad padzīvošu viena kādā īrētā dzīvoklī un labi sākšu pelnīt un vakaros iedzeršu vīnu un lasīšu grāmatas, iešu ar draudzenēm patusēt vai vēl nez ko. tikai tad ģimeni utt. bet patiesībā izrādījās, ka es nespēju būt viena pati par sevi :D pieķēros kā āķis pie pirmā puiša, kas man pacietīgi sekoja 2 gadu garumā. un tikai ar viņa atbalstu es sāku justies vairāk nekā skuķis.
tā, ka katram ir savs veids un iemesli kā un kad rodas ģimene un sievietei agrāk vai vēlāk, bet tā rodas.
un jā.. mūsdienās tik daudzām nevar būt bērni. vai tāpēc viņām jājūtās neriktīgām? ģimene ir arī tad, kad esi daļa no vecāku ģimenes.
tā, ak ģimene skaties kā gribi ir dažāds jēdziens un dažāda pieeja un tās muļķības par gadiem utt. tas viss ir vienkārši tiem laikeim domāts, kad bija aši jāizprecina, jo pašas nestrādāja un nepelnīja naudu.
tagad tam vairs nav nozīmes. tagad vismaz var dzīvot tā, kā vēlies.
un nav jābļauj pēc ģimenes pēc tik un tik gadiem. nu nav.
piemērs. mans vīrs ir mātei vēlais bērns, JO paši satikās ļoti vēlu. satikās un sadraudzējās. drīz jau saprata, ka nevar viens bez otra. un nebija jādomā 5x vai būs vai ne īstais. viņa ir tik daudz dzīvē iespējusi. ehhh. tici man, man mazliet skauž. ar veļukiem puspsrs izbraukājusi, visu ko darījusi. viņai dzīvē ir bijis tik daudz interesanta un ģimenes rašanās bija kā neliela atelpa un atkal lai var dzīvot pilnu krūti.
un vai slikti? nekā.
nestreso. tie muļķi kas tā domā, vienkārši vēl nav ieslēguši smadzeņlodes uz mūsdienām :) ir daudz jāskatās arī laiks un sabiedrība, lai spētu ko izsecināt, nevis tikai dumjas domas domājot :))
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:19 am GMT.