smth
 
10th-Sep-2009 10:54 am
tikko atnaacu no intervijas.
vienmeer sajuutos nedaudz diivaini, kad atnaak kaads peetnieks un iztaujaa mani kaa ekspertu un peec tam peetijuumaa atsaucas uz to, ko esmu teikusi, izveic manis paustaa dzilju analiizi utt.
jaa, varbuut pieredze shajaa jomaa man ir pietiekami ilga, tomeer... joprojaam reizeem juutos kaa blonds zakjis, kas patiesiibaa njefiga nezina, kas ir tikai kaut ko sagraabstiijies - saalasiijies netaa, graamataas, saklausiijies kaados lielajos pasaakumos. laikam jau visvairaak bail ir no taa, ka peetniekam vari intervijaa kaut kaadas muljkjiibas sastaastiit, liidz kuraam esi nonaacis pats liekot visas informaacijas drumstalas, kas aizkjeerushaas tevii, kopaa. (tfu-tfu-tfu, liidz shim gan taa nav sanaacis, bet bailes joprojaam ir un paliek).
Comments 
10th-Sep-2009 12:08 pm
Arī man ir bijis līdzīgi. Tašu esmu sapratis, ka kūtru cilvēku ar diplomiem un mazu sajēgu par to, kā notiek realitātē ir vairāk, nekā sirdsapziņa atļaujas ticēt. Attiecīgi, sagrābstītās zināšanu drumslas reālajā dzīvē uz kopējā mākoņstumšanas fona tiešām darbojas.
10th-Sep-2009 12:13 pm
nu, tas gan tiesa.
arii jaatziist, ka daudziem galvaa sasit tas, ka taadi un shitaadi diplomi vinjiem ir, bet nojeegas par to, kas realitaatee notiek, ir pamaz. turklaat ne visiem ir dotas speejas saprast, ka nevar dziivee visu taa viens pret vienu paarnest no teorijas graamatinjas, ka ir jaaskataas, kaa to labaak izdariit, kaadi blakusfaktori to visu ietekmee..
ai, vaardu sakot - ierastaa probleema. tie, kuriem galvaa kaut kas ir, ne vienmeer tiek pie runaashanas. tie, kas daudz runaa, ne vienmeer reaali saprot to dreebi.
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:21 pm GMT.