smth
Akmens tilta balstā ieskrējušā kuģa kapteinis bijis stiprā alkohola reibumā 
21st-Aug-2009 09:53 am
Publicēta: 09:29 21.08.2009.

Rīga, 21.aug., LETA. Vakar Rīgā Akmens tilta balstā ieskrējušā pasažieru kuģīša "Vecrīga" kapteinis esot bijis stiprā alkohola reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko.
Kapteiņa organismā konstatētas 2,5 promiles alkohola. Pārējo kuģa apkalpes locekļu organismā alkohols netika konstatēts.
Kā ziņots, vakar ap plkst.17 Rīgā Akmens tilta balstā ieskrēja pasažieru kuģītis "Vecrīga".
Cilvēki negadījumā necieta, un visi pasažieri veiksmīgi tika nogādāti krastā. Kā pārliecinājās aģentūra LETA, jau nepilnu stundu pēc avārijas par to vairs faktiski nekas neliecināja - kuģītis, kas bija ieguvis palielu skrambu, bija pietauvots piestātnē Daugavmalā.
Kuģīša īpašnieku SIA "Upes kuģis" menedžere aģentūrai LETA sacīja, ka kuģa kapteinis, kurš esot bijis alkohola reibumā, ir aizvests uz policiju, taču plašāk par notikušo pastāstīt nemācēja vai nevēlējās. Viņa apgalvoja, ka kuģīša kapteinim ir bijuši visi nepieciešamie dokumenti, kas ļauj vadīt izklaides kuģīšus.
Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, arī 2007.gada jūlijā kuģītis "Vecrīga" ietriecās Akmens tiltā. Toreiz kuģīša apkalpe par sadursmi neziņoja un no notikuma vietas aizbēga. Latvijas Jūras administrācija (LJA) par notikušo uzsāka izmeklēšanu.
LJA preses sekretāre Sarma Kočāne aģentūrai LETA sacīja, ka šobrīd nav informācijas, ka kuģa apkalpe būtu ziņojusi par kādu sadursmi. Tāpat šobrīd nav zināms, vai par notikušo tiks uzsākta izmeklēšana. LJA varētu veikt pārbaudi un atkarībā no apstākļiem lemt par kādu tālāko rīcību, sacīja Kočāne.
Comments 
21st-Aug-2009 11:43 am
aizbēga no notikuma vietas. lol
21st-Aug-2009 11:50 am
:P pa celjam nonesot veel paaris bojas un balstus :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:26 pm GMT.