smth
Replying To 
9th-Mar-2007 09:52 am
Es no sākuma domāju, ka ierakstīšu pie sevis, bet tad pārdomāju, jo mani var mazliet "apriet" stiprais dzimums, bet mani vakardienas novērojumi ir sekojoši:
1. Ja salīdzina latviešu vīrieti ar krievu tautības vīrieti, tad 8.martā. Latviešu vīrietim tas notiek šādi iedod puķi, kaut ko zem deguna noburkšķ un ir nosvinēts 8.marts, bet krievu tautības vīrietis 8.martu svin jau ar mirkli, kad acis atver un visu dienu sveic, saka koplimentus sieveitei un lasa katru vēlēšanos no viņas acīm.
Es parasti eju vienā kafejnīcā ēst pusdienas un nāk vieni un tie paši cilvēki, tad vakar man neslēpjot bija sievietes skaudība uz tām sievietēm, kuru darba kolēģi, draugi, vīri ir tieši krievu tautības vīrieši, jo tādu aplidošanu, ucināšanu un lutināšanu citās dienās neredz. Un paskatoties uz sievieti var redzēt viņai ir svētki.
2.Personīgi. Mani apsveica tētis (latvietis) un māsas vīrs (kas pēc mentalitātes ir krievu tautības) un ja salīdzina to attieksmi un sveikšanas procesu, tad tas bija kā diena pret nakti. Protams, abi patīkami, bet vairāk man svētku sajūtu radīja tas, kad sveica māsas vīrs :)))
3 gadījums man izstāstot visiem bija šoks. Mans darba kolēģis ar ko kopā sēžu vienā kabinetā. Tad es viņa vietā nopirku puķes un palūdzu, lai pasniedz BOSAM. Viņš pajautāja cik viņam man ir jāsamaksā, piedāvāja ziedus maksāt UZ PUSĒM (viņa puse 0.90 sant, kurus joprojām neesmu saņēmusi) un apsveikšanas brīdī, kaut ko noburkšēja zem deguna. Nu ziedu došanas skats bija tāds, ka mana vienīgā vēlēšanās bija doties uz toleti un izvemties ;/ Labi es nabadzīgāka nepalikšu par 2.latiem, lai tie ziedi ir uz mana rēķina!!!!!
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:14 am GMT.