smth
Replying To 
29th-Aug-2008 01:22 pm
nu, jaaa.. patiesiibaa laikam jau ta ir - kakjim ir teritorija un vinjam gruuti paciest, ka vinja teritorijaa kaads ielauzhas.. turklaat, ja atnaak divi uzreiz uz vienu teritoriju, tad vinji kaut kaa vieglaak paardziivo to teritorijas daliishanu :)
es nokaveeju saveejai ar otraa kakja panjemshanu.. tomeer ceru, ka pienaaks briidis, kad buus otrs kakjis un duuda to pienjems bez iipashas kaushanaas ;)
patiesiibaa tikko atcereejos notikumu ziemassveetku briivdienaas.. aizbraucaam ar duudu abas uz laukiem pie vecaakiem.. vinjiem arii ir kakjene.. bet mees taa pa smalko bijaam iekaartojushi, ka kameer maneejaa shiveree pa maaju, vecaaku kakjis dziivojas pa lielo pagrabu :) tikliidz kaads vecaaku kakjis aaraa no pagraba, taa maneejaa tiek iespiesta vienaa istabaa, kuraa mees abas dziivojaamies, kur vinjai i kastiite, i blodinjas saliktas... bet vienreiz kaut kaa sanaca taa, ka maneejaa pa maaju shiveree un vecaaku kakjis ieshmauca istabaa.. ui, kas par kautinju bija.. aizkari sapleesti, pukju podi sagaazti.. un maneejaa pa degunu atraavusies :> abas kakjenes redz bija pilniigi paarliecinaatas, ka maaja ir vinjas teritorija un abas to centaas aizstaaveet :D
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 27th 2024, 2:22 pm GMT.