smth
Replying To 
23rd-Aug-2008 11:58 am
es vnk paskaidroju, kaapeec te taa rakstiits ar to 'es arii gudrs' :DDD

nu, reizeem taa ir, ka kaut kaadas lietas galvaa vajaa... man kopsh vakardienas arii viena lieta pa galvu intensiivi rosaas, bet... ir viena nianse - vakar tas uzdzina milziigu besha sajuutu, bet shodien jau nedaudz mieriigaak to saaku uztvert.. attaalinos no taa notikuma un vaardiem. protams, viss jau veel svaigaa atminjaa, tomeer ar katru mirkli aizvien vairaak saproti, ka ir noticis tieshi taa un taatad tam taa ir bijis jaanotiek.
arii man taa ir bijis, ka kaads kaut ko pasaka kaa manu slikto iipashiibu, un, protams, peec tam aarkaartiigi sashuvusies esmu.. un, protams, krietnu briidi peec tam cepies un domaa, ko ar to dariit.. apsver, vai ir iespeejams sho lietu sevii mainiit.. un galu gala nonaac liidz secinaajumam, ka patiesiibaa tu esi tas, kas esi.. un ir lietas, ko nav tik viegli mainiit, turklaat iisteniibaa, sirds dziljumos arii neveelies to mainiit..un otram cilveekam nekas cits neatliek, kaa vien pienjemtvai arii nepienjemt... katram ir sava uts. un tieshi taas utis muus padara interesantaakus otram...

un visa cita starpaa, ja arii zini, ka tuuliit, tuuliit to mieru tevatnjems, tad varbuut tomeer labaak ir nozagt mazu mirkliiti sev, kas pieder tikai un vieniigi tev un neviens to nespees tev peec tam atnjemt :)))
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:14 pm GMT.