smth
 
18th-Jul-2008 02:02 am
no laukiem atvedu teodora dreizera 'amerikaanju tragjeedija' un fransuaa rablee 'gargantija un pantagriels'.. kaut kaa kaarojas atkal taas graamatas izlasiit.. sen, sen lasiitas...
kaapeec shobriid ieraksts ir par graamataam? taapeec, ka atcereejos vienu sarunu pirms paaris dienaam ar mammu... pirms kaada laicinja parkraameeju maajaas graamatu kaudzi un konstateeju, ka ir graamatas, kuras zinu, ka nelasiishu otrreiz, ka ir graamatas divos eksemplaaros.. to visu sakraameeju un aizvedu uz laukiem.. nodevu mammai maisu ar tekstu, lai vinji pashi ar teeti izdomaa, ko grib patureet sev, bet paareejo lai nes uz biblioteeku... kaut ko vinji patureejushi sev.. tomeer diezgan daudz mamma aiznesa uz biblioteeku... kad mammai jautaaju, ko olja (manos laukos biblioteekas vadiitaaja) teica, mamma atplauka smaidaa un staastiija, ka oljai esot bijis paarsteigums, ka es taadas graamatas atdodu vinjiem.. vinja bija neizpratnee, kaapeec es taa riikojos.. un tad mamma kaa dzejoliiti noskaitiija manu staastu par reviiziju :) zinu, ka olja priecaajaas par taadu pienesumu :) galu galaa laukos ar taam graamataam un naudinjaam to iegaadei ir savaadaak... savulaik es tajaa biblioteekaa taadas peerles vareeju izrakt :) tagad shis tas ir mainiijies ;) pati veidoju savu graamatu plauktu :) un dalos ar to, kas ir :) noteikti peec kaada laicinja atkal buus manaa plauktaa reviizija :) un atkal, iespeejams, buus kaudziite graamatu, kuras nonaaks labas rokaas.. vietaa, kur cilveeki meklee un shoreiz arii atradiis ;)
Comments 
18th-Jul-2008 10:44 am - ttt
Anonymous
Kādreiz, kad vēl vedīsi, padod ziņu. Iespējams, ka arī gribēšu iedot tev kādu maisiņu bibliotēkai. Man arī dažas labas grāmatas 2x saradušās un dažas tādas, par kurām zinu, ka nelasīšu. Bet kur atdot viņas nezinu un ārā mest roka neceļas.
18th-Jul-2008 11:13 am - Re: ttt
vari iedot man jebkuraa briidii ;) pietiekami regulaari braucu uz laukiem ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:25 pm GMT.