smth
Sieviete pusmūža vecumā apzīmē nama sienas Rīgā 
4th-Jul-2008 04:36 pm
Publicēta: 11:33 04.07.2008.

Rīga, 4.jūl., LETA. Policisti notvēruši aptuveni 50 gadus vecu sievieti, kas nodarbojusies ar Rīgas namu sienu apzīmēšanu, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību sekretāre Inese Tīmane.
Kā pastāstīja Tīmane, RPP Kurzemes rajona dežūrdaļā vakar ap plkst.18.12 tika saņemta informācija, ka Nometņu un Slokas ielas krustojumā tiek apzīmēta nama siena.
Ierodoties minētajā vietā, pie nama Nometņu ielā policijas darbinieki sastapa izsaucēju, kurš, norādot uz sabiedriskā transporta pieturā sēdošu apmēram 50 gadus vecu sievieti, paskaidroja, ka šī sieviete ar krāsas baloniņu apzīmējusi nama sienu un uz aizrādījumiem neesot reaģējusi.
Sieviete sēdēja uz soliņa, blakus viņai atradās krāsas baloniņš, un sievietes apģērbs vietām bija notraipīts ar oranžu krāsu.
Sarunā ar policijas darbiniekiem sieviete paskaidroja, ka apzīmējusi sienu, jo iepaticies viens no zīmējumiem, kam viņa apkārt apzīmējusi oranžas krāsas četrstūri un parakstījusi savu vārdu, viņa uzskatot, ka neko sliktu neesot izdarījusi.
No izsaucēja tika pieņemts rakstisks paskaidrojums. Ar sievieti tika veiktas pārrunas un izskaidrota likumdošana, saskaņā ar kuru policisti noformēja apskates protokolu.
Comments 
5th-Jul-2008 01:45 pm
jaa! par sho arii biju iedomaajusies ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:24 pm GMT.