smth
Replying To 
22nd-Jun-2008 09:57 am - Re: ttt
nu, zini, par tiem dzhinsiem runaajot, man shkjiet, ka tos veel kaut kaa vareetu sagremot parastaas izraades.. tomeer uz pirmizraadeem un viesizraadeem, manupraat, buutu jaapuceejas :) pirms paaris nedeeljaam biju uz vienu pirmizraadi, shii bija viesizraade, un abos gadiijumos redzeeju cilveekus dzhinsos un tkreklos... kaut kaa tomeer skumji... domaaju, ka arii leetaakaas biljetes uz abiem pasaakumiem bija divciparu skaitlji..lai gan droshi nezinu.. protams, var teikt - naakam jau klausiitie un skatiities, un to, kaadi esam, nav tik svariigi.. tomeer... tomeer neesmu es gatava tam, ka operaa kuuku un smuki pasniegtu salaataa vietaa paraadaas sviestmaizes... neesmu gatava koooolas paraadiishanaas shampaniesha un konjaka vietaa... :)

bet runaajot par LNO iestudeejumu.. nu, padruums man tas shkjita... toreiz taa shkjita un tagad veel jo vairaak.. tie beerzi un zilaas kraasas... brrrr... shermulji skreeja toreiz pa kauliem... un tagad :)
vispaar jau laikam tieshaam ir labi, ka ir viesizrades un ka ir iespeeja saliidzinaat - kaa straadaa muuseejie, kaa straadaa citi.. :)
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:26 pm GMT.