smth
Replying To 
22nd-Jun-2008 03:17 am - ttt
Anonymous
Onjeginu esmu redzeejis tik vienreiz. LNO iestudeejumaa. Nebija slikts, bet nebija arii nekas TAADS. Normaala klasika. Bez vijebonov.

Par gjeerbshanos un VIPiem operaa...
VIPi viemēr ir bijushi un buus. Shodien vispaar taads gariigais, kad saprotu, ka nekas jau 2000 (un dorshi vien vairaak) gadu laikaa nav mainiijies un arii nemainiisies cilveeka dziljaakajaa buutiibaa.

Kaa gjeerbties... No vienas puses jau man arii liekas, ka uz operu vajadzeetu naakt, ja ne vakarkleitaas, tad vismaz zoliidos kostiimos toch, bet no otras puses - kaapeec gan lai operu neskatiitos arii personaazhi dzhinsos? Mani arii, ja godiigi, vinji visai besii aaraa, bet tad es saprotu, ka ne jau apgjeerbaa ir taa saals, bet iemeslaa, kaapeec cilvis dzhinsos tomeer ir samaksaajis tos xx (divciparu skaitlii meeraamo biljetes cenu) Ls, lai redzeetu un dzirdeetu to izraadi. Manupraat tas tomeer ir galvenais. Reaali, jau vajadzeetu buut atdaliitai "smalkajai" maaxlai, no "...plebejiskaas..." laikam (varbuut arii cits vaards)... Tachu Latvija ir paaraak maza, lai vinjaa buutu teixim 3 vai vairaak operas/operetes, n-tie teaatri utt. Naakas iztikt ar to, kas ir. Un liidz ar to naakas saskarties ar to, ka vienaa zaalee seezh gan VIPi frakaas, gan cilvji dzhinsos. Un, manupraat, prieksh Latvijas 2,5 miljoniem un Riigas zem-miljona tas ir tikai normaali.

Laif iz laif
Na naa naa na na.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:27 pm GMT.