smth
 
7th-May-2008 09:11 am
guleets ir maz. vakar veelu ierados maajaas no sanitas un edgara. riktiigi daudz izrunaajaamies par beerniem :) tieshaam jauks vakars sanaaca ;) nu, ko.. tuvaako triis nedeelju laikaa vareetu notikt tas briinums :)))sho nedeelju laikaa jaanogaadaa veel tikai taa lieta, ko savulaik nopirku vinjiem visiem trim :)))
maajaas atbraukusi, kraameejos krietnu briidi ar bildeem.. taa pavirshi sametu albumos.. bet shodien saaksies lielais likshanas un rakstiishanas darbs. gads manaa dziivee, gads albumaa (chetros albumos).. daudz, daudz bilzhu..taa kraameejos, kraameejos, kameer attapos, ka jau ir krietni paari vieniem...
ap puspieciem atnaaca esemess ar tekstu: "3:0" :)) saakumaa nesapratu, kas vinneejis, jo galu galaa - mani tachu uzraava no miega :D bet tad pieleca ;) nu, ko - vareeja turpinaat mieriigi guleet ;)
neskatoties uz to, ka veelu aizgaaju guleet, ka nakts laikaa modos, acis atkal pashas atveeraas 6:30 :)
shoriit oms taads prieciigs.. veel pirms darba nedaudz paskatiijos hokeju :) nu, izskataas, ka gana gliitu speeli buushu noguleejusi :) shodien buus jaapaluur kalendaaraa, kad tas ir naakamaas speeles latvijas izlasei :D
nju, taa... tagad koooofe, maiziite un darbs :)
Comments 
7th-May-2008 10:16 am
es gan nespēju jūsmot par maziem bērniem, man viņi patīk, bet es viņus neuztveru kā bērnus, jo jau iztēlojos, kāds būs liels. bērns ir cilvēks, nekas īpašs vai tikpat īpašs kā visi pārējie. protams, ja būtu savs bērns, tad es domātu varbūt citādāk:)
7th-May-2008 10:24 am
jo ilgaak dziivoju, jo vairaak saprotu, cik liela atbildiiba ir tas mazulis. aizvien lielaakas bailes saak rasties par to, vai es speeshu tikt ar to galaa, vai to beernu speeshu uzlikt uz pareizajaam sliedeem, vai beerna draugi, izgliitiibas sisteema utt. vinjam nenodariis paari.. liidz ar to peedeejaa laikaa esmu nonaakusi liidz secinaajumam, ka pagaidaam beerniem saku nee. jaa, varu darboties ar draugu un braalja beerniem un man tas arii patiik. priecaajos par to, kad redzu laimiigas vecaaku sejas, skatoties uz saviem beeerniem... bet savs... nee.. veel nee...
7th-May-2008 10:37 am
mhm, bailīgi par vecāku būt.
katram jau gribas, lai viņa lolojums izaug burvigs un tā.
taču sab-bas ietiekme, un tiešām - galvenokārt arī draugu ietekme... un izaug par .. nē, labāk nedomāt tādus sliktos variantus.
7th-May-2008 10:55 am
bet domaat tikai par rozhainajiem variantiem arii nevar :) jaacenshas abas shiis lietas liidzsvarot ;)
7th-May-2008 03:08 pm
Anonymous
....tāds pozitīvs smīniņš par Jūsu diskusijām, jo ir lietas dzīvē, kuras 100% nevar saplānot, kā arī 100% sagatavoties šim notikumam un kur nu vēl paredzēt, kas būs pēc tam, kad bērns paaugsies, tapēc jau tā ir dzīve :)))
7th-May-2008 03:11 pm
bet cilveekiem jau ir tendence padomaat par to, kaa buus uz priekshu viss ;))
sabiedeet sevi :D
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:30 pm GMT.