smth
par sulām 
16th-Sep-2015 09:50 am
Šorīt sapratu, ka laikam esmu sasniegusi savu sulu dzeršanas limitu. Jau vairs nav sajūsmas par ikrīta un ikvakara sulas krūzes izdzeršanu. Sākumā bija bumbierus sula, tagad tiek dažādās proporcijās jauktas ābolu, bumbieru, burkānu, ķirbju sulas.
Laikam pārmaiņas pēc vajag šovakar tomātus, selerijas, gurķus paspaidīt:D
Comments 
16th-Sep-2015 11:27 am
to lasu, dzerot riita puslitru ar seleriju-zukini-citronu-ingveru-abolu-kivi
16th-Sep-2015 11:29 am
O, labs salikums izklausās! :) Tiesa, pašaudzētu citronu, kivi un ingvera nav, bet tās selerijas ar cukīnīšiem un āboļiem varēs šovakar uztaisīt! :)
16th-Sep-2015 11:49 am
jaa, es tagad sulu maniaks! arii biesu un burkanu ir labas, bet zaljaas laabaak
16th-Sep-2015 11:52 am
Es jau mammai smējos, ka ar sulu palīdzību mēs jau rudenī lielu daļu dārzeņu pārstrādāsim. :) Pavasarī mazāk būs jānes ārā no pagraba neapēstais. :)
16th-Sep-2015 11:54 am
kaa tu spied sulu ? man ir centrifuga, bet tagad domaju par kaukadu smalkaaku aparaatu, lai nebutu tik lieli zudumi (metu aaraa kaudzeem)
16th-Sep-2015 12:16 pm
Dažus gadus atpakaļ iepirku šādu aparātu: http://www.stollar.eu/je95.
Es laikam "atlikumiem" nepievēršu tik lielu uzmanību, jo sulas izejvielas pagaidām ir pieejamas lielā daudzumā. :)
16th-Sep-2015 06:30 pm
bet varbūt- ūber blenderi- lai ar visiem biezumiem var dzert ( tad ir šķiedrvielas)

bet ja sulai- paskaties pēc tā kas saucas - slow juicer - tie esot kruti
16th-Sep-2015 06:36 pm
slow juicerus skatos - baigi dargi tie labie, par letajiem atkal baidos, ka nav tas. It kaa sula ir kas cits, kas blendereejums, un es jua kauko pieblendereeju klaat
16th-Sep-2015 08:37 pm
O, šādu uzparikti esmu palaidusi garām, jo līdz šim likās, ka visas manas vēlmes spēj apmierināt blenderis un sulu spiede! :)
16th-Sep-2015 11:30 am
P.S. Man šobrīd pirmās brokastis un vakariņas sanāk aizstāt ar sulām (aptuveni pa 700 ml vienā reizē), tāpēc laikam arī beidzot sasniedzu piesātinājuma stadiju. Sākumā likās, ka ir par maz, par maz, nu jau ir pietiekami. :)
16th-Sep-2015 11:53 am
forsi ! veselibas, svara mesanas vai kados nolukos ?
16th-Sep-2015 12:04 pm
Ja godīgi, sākās viss ar to, ka šogad bumbierēm labs ražas gads. Daļu izspiedām sulās ziemai, bet vēl daudz ir kokā. Lai nebūtu jābaro govij vai jāļauj vienkārši sapūt, sāku katru nedēļas nogali vest divus milzīgus grozus bumbieru uz Rīgu ēšanai un "dzeršanai":) Pēc tam nāca klāt arī āboli, ķirbji un viss pārējais.
Tā ka šobrīd tas viss notiek tikai tāpēc, lai mazāk sabojātos augļi. Un, protams, tas viss nāk par labu veselībai! :D
This page was loaded Jun 11th 2024, 1:47 pm GMT.