smth
 
3rd-Mar-2008 10:05 am
vairaakas paardomas shajaa riitaa radaas.
pirmkaart, pa tv shoriit dzirdeeju par to, ka graamatu izstaadee cilvji krietni mazaak graamatu ir pirkushi nekaa parasti. sheit, manupraat, ir jaarunaa par divaam lietaam. vispirms par to, ka piedaavaajums, saliidzinot ar ieprieksheejiem gadiem, bija krietni mazaaks. pati peec saviem pirkumiem varu spriest. ieprieksheejos gados no graamatu izstaades nereti ierados ar padsmit graamataam maajaas. shogad - tikai piecas mani speeja uzrunaat. nee, nu, uzrunaaja vairaak tomeer par piecaam, ja taa pavisam godiigi, bet... sheit ir arii otraa lieta - cena. jaatziist, ka saliidzinoshi maz bija graamatu par patieshaam draudziigaam cenaam. kaada jeega pirkt izstaadee graamatu, kuru graamatniicaa var nopirkt pa tieshi to pashu cenu. ja shobriid nav milziiga nepiecieshamiiba peec taas graamatas, ja ir ko veel lasiit, tad tikpat labi es to graamatu varu nopirkt pa to pashu cenu peec paaris meeneshiem. patiesiibaa izstaadee nedaudz sadruumu viena iemesla deelj - tomeer maz ir graamatu miikstajos vaakos.. jaa, es regulaari kaadu graamatu iemetu somaa, lai ir ko lasiit tad, kad ir briivaaks laiks. cietie vaaki ir cietie vaaki - tomeer lieks svars ;) jaa, var runaat par to, ka miikstie vaaki aatraak nobruzhaajas utt. bet - graamata man ir lasiishanai, ne tik daudz smukumam. jaa, ir arii smukaas graamatas, kuras peerku cietajos vaakos un skatos smukaas bildes, bet tas ir kaut kas pavisam cits.
otrkaart, vadiitaaji un laika apstaaklji. shodien, uz darbu naakot, vairaakas reizes piefikseeju, ka bmw muusu valstii tieshaam ir diagnoze - paarkaapjam csn taa ka shnjakst - galvenais, ka pashiem labi. par citiem satiksmes daliibniekiem varam nedomaat. un veel kaitina tas, ka gaajeeji jau vispaar netiek njemti pieree. pats vainiigs, ka ej pa ietvi un neizvairies no auto, kas iebrauc peljkjee un shljakstinaas..
treshkaart, tomeer jaunaa slota varbuut nebuus tik briesmiiga kaa saakumaa likaas.. peec piektdienas tikshanaas pagaidaam visiem ir diezgan pozitiivas atsauksmes. redzees, kaa tas taalaak viss attiistiisies.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:23 pm GMT.