smth
 
28th-Feb-2008 09:33 pm
soma it kaa sakraameeta. shoreiz nepierasti maz ir to lietu, kas jaanjem liidzi - neliela mapiite ar papiiriem riitdienas sanaaksmei, graamata lasiishanai lidmashiinaa (beidzot tachu sigitai jaatdod graamata :)) ), shis tas no kosmeetikas maka, lietussargs, dienasgraamata - plaanotaajs, nauda un pase. viss ietilpst mugursomaa :) khe, gandriiz viss tas pats, kas ikdienaa mugursomaa ir samests ;)))
nu, ko... driiz jaatin guleet. nedaudz bail no taa, ka vareetu buut taa, kaa bija pirms pusotra meenesha, kad bija jaalido uz helsinkiem. bija arii agrais reiss un 6-7 stundu vietaa guleeju tikai knapi divas. toreiz visu nakti groziijos no vieniem saaniem uz otriem un gaidiiju briidi, kad beidzot jaaceljas. parasti it kaa ar shaadaam probleemaam nemokos, bet toreiz kaut kaa taa sanaaca.
nevienu papiiru riitdienas sanaaksmei taa arii neesmu izlasiijusi. tas gan peedeejaa laikaa ir visnotalj raksturiigi - darbaa liidz pat peedeejam mirklim njemies ar visaadaam lietam un nesanaak laiks piekjerties komandeejumlietaam. aizvien biezhaak gatavojos pasaakumiem lidmashiinaa. atpakaljceljaa parasti vai nu gulju, vai nu lasu graamatu. patiesiibaa, secinu, ka jau gadus 4 katru reizi, kad lidoju, njemu liidzi graamatas. kopsh taas nakshnjoshanas amsterdamas lidostaa saprotu, ka taa ir arii pareizi - vismaz ir ar ko nodarboties naktii :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:23 am GMT.