smth
 
17th-Feb-2008 06:18 pm
bija labi, ka izliidu aaraa no maajas... neskatoties uz to, ka laiks ir peleeks un lielaakoties liinjaaja, tomeer sajuutas ir gana saulainas ;) galvas izveedinaashana jau vienmeer noder.
abas ar [info]minija atklaajaam vienu jauku vietu pie juuras Tuujaa.. cmuki - juuras krastaa galdi un soli - var forshi pieseest un iedzert savu teeju un uzkost ko gardu :)iepriecinaaja, ka saulkrastos atkal var nopirkt rudzu miltu picinjas ;) zheel, ka veejsh tik milziigs bija un muus no taa juuras krasta tas aaatri projaam aizdzina.. tomeer plaans par teeju un picu pie juuras tika iistenots ;) otraa teeja dzershana tika iistenota pie juuras saulkrastos... visaadus incantus personaazhus sanaaca apluureet ;) bet tas viss patiesiibaa bija mazsvariigi :) bija tik labi seedeet siltumaa, klausiities muuziku, dzert teeju, iekost [info]minijas ceptaas maiziites un veerot juuru.. gribeejas vienkaarshi seedeet un smaidiit, jo bija tik labi, tik mieriigi...
braucot no saulkrastiem uz riigu (caur murjaanjiem) ieraudziijaam vienu maaju, kas izraisiija milziigu smaidu :))) speciaali griezaam apkaart, lai nobildeetu taas pagalmu :)
vaardu sakot, smaids ir! naakamaa darba nedeelja vismaz shobriid nebiedee nemaz , jo ir sajuuta, ka atkal speeka ir daudz (nez, uz cik ilgu laiku ir shii sajuuta? :))) )

teejas laiks tuujaa :)

shodien

juura pie tuujas

shodien

teejas laiks saulkrastos

shodien

janciigaa maaja ;)

shodien

shodien

shodien

shii vieta mani nezin kaadeelj ljoti apbuura.. ieraudziiju un sakaaroojas kaadu briidi tur pabuut..

shodien
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:17 am GMT.