smth
Across the Universe (2007) 
5th-Feb-2008 09:06 pm
Across the Universe (2007).
skatiijos taapeec, ka vakar saakaas sarunas par sho filmu, un lai nebuutu tikai viens viedoklis, apsoliiju shodien noskatiities filmu un tad 'padiskuteet' par to ;)
diveejaadas sajuutas raisiija filma. bija briidis, kad grasiijos jau mest plinti kruumos un neskatiities to filmu. tomeer iespiiteejos :) sakodu zobus un turpinaaju skatiities. filmas muuzika..neteikshu, ka visa 100% sajuusminaaja, tomeer ljoti daudz kas iepriecinaaja (dzho kokera un bono paraadiishanaas jo iipashi) :))) taa bildiite atsevishkjos briizhos arii ljoti, ljoti uzrunaaja - taa vien gribeejas iepauzeet filmu, attiit atpakalj un veelreiz kaadu epizodi noskatiities.. taas epizodes, kas patika, vareetu iedaliit divaas daljaas - vai, nu, taas bija vienkaarshi ljoti skaistas, perfektas klasiskaa zinjaa, vai arii tik ljoti savaadas, ka apbuura savaa neparastumaa :)
tomeer jaaatziist, ka veelreiz sho filmu no saakuma liidz beigaam vairs neskatiitos.
Comments 
6th-Feb-2008 05:48 am
precīzi
6th-Feb-2008 08:54 am
Nu tu dod bez manis :( mmm ;( tad tev vakarā būs man jāpārsūta ;) es arī gribēju (gribu) noskatīties!
6th-Feb-2008 08:56 am
man vairs nav. izdzeesu :(
6th-Feb-2008 08:58 am
nu man nav ko teikt :( :)
6th-Feb-2008 09:01 am
velku naakamo, ko skatiities ;> vietas pietruukst, vai zini ;))) taa ka shii nebija no taam filmaa, ko gribeeju saglabaat - izmetu vieglu sirdi :D
6th-Feb-2008 09:36 pm - shis bija taa otra cilveeka viedoklis par filmu...
Nē nu skaista, skaista filmiņa... Jaukas, naivas, melodiskas dziesmiņas.. Mīlas stāsts, kas pat velk āraa bimbu.. Jauki. Jauki, ja piever acis uz visu to, kas zem tā slēpjās. Uz to, no kurienes tas viss pēckara pasaulē. Pirmajā paaudzē pēc Pasaules kara.;-) Man patikās anotācija Draugos,- "Mīlas stāsts starp britu puisi un amerikāņu meiteni aizsākas 60.tajos gados, laikā, kad visu pasauli pāršalc protesti pret karadarbību." He-he! Un ne tikai! Tāpat arī sexuāla revolūcija, un gandrīz 100% jauniešu, kas ir meiģinājuši narkotikas! Tieši no tiem laikiem naktsklubi un rokkoncerti ir iemantojuši reputāciju, kā vietas, kur visvieglāk tikt pie drogām!;-) Un vēl.Atvainojiet, bet man likās, ka tas mierīgais melnais pretkara protestants, kautkur centās aizstiept sveshu tv...;-) A viņa tikpat mierīgie paziņas bij uztaisījuši grautiņu Detroitas nemierīgajā ielās..;-) Nē nu es saprotu, ka karš nav labi, bet nah svešu tv, kautkur stiept???;-) Dīvaini un negodīgi, ka kāds viņus centās savaldīt.. Bītlu mūzika... Hmzz.. Tas ir otrais pozitīvais filmā, kā sapratu no anotācijas.;-) Dīvaini, ka tieši pēc Lenona, simtiem tūkstoši jauniešu visā pasaulē uzsēdās uz LSD.. ka tieši Mārlijam sekojot, panesās tas marihuānas bums..;-) Kā jau teicu, jaukas saldas dziesmiņas,- Bla bla, un viss ir tik skaisti! Tiesa, vēl skaistāk ir zem tā paša lsd.;-) Bet drīxt jau to nezināt. Drīxt nezināt ka tas pats Lenons, lai kā arī necentās, netika vaļā no narkotikām līdz pat savas dzīves pēdējai dienai.. Drīxt nezināt, ka Mārlijs ir teicis, visa cita vidū, arī to, ka zāle var izšķīdināt tevī visu. Bet radīt nespēj, neko! Cik gan trģiski uz tā love story fona krīt tie nabaga Jeņķu zaldātiņi.. Bet atvainojiet, man ir jautājums!,- Ko vispār sasodīts, viņi darīja otrā pasaules pusē ar ieročiem rokās?? Un galu galā, ja reiz esi tur, varbūt beigt pīpēt zāli un sākt karot? Sorry, bikk ne pa tēmu..;-) Muzikāla drāma! Ha! Da paurīti tai režisorei ir drāma! Narkomāna sapnis, divu stundu garumā, nekā vairāk! ;) Tās krāsas tak acīs giež! Viss krāsainākais un saldākais kas bij pa rokai, vienā kastrolī! Smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi..;-/ Klasisks ir stāsts par to, kā Lenons vienas nakts laikā uzraxtīja to "Lucy in the sky with daimonds" Pēdējo un visizteixmīgāk uznjemto. Jau zem beigu titriem... Jau gadiem ar šo pasaku daudzi modernie komponisti attaisno, un attaisnos (!!!) to, ka lieto narkotikas.. Ir jau jauki dungot līdzi tiem Biitlu zemeņu laukiem.. Tikai beidzās tie vairumā gadījumu Kalpaka ielas galā.. http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/regionos/article.php?id=533247... Jūtu līdzi Ievas vecākiem, taču vienīgais, ko Ieva vēl kādam var dot, ir likt apdomāties. Un es domāju, ka viņa to vēlētos dot. Īsak sakot, filma ir mēsls, jo no mēsliem ir taisīta. Bet es neuzstāju, ja vēlaties redzēt lsd sapni divu stundu garumā,- Izbaudiet! ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:19 am GMT.