smth
Commenting To 
14th-Jan-2008 10:14 pm
nu taa... helsinki - tuda - obratno..
par miegu.. pasnauduljoju viena runaataaja runas laikaa - ne vairaak kaa 30 minuutes... i vairaak nekaa. mans miegs ir kaut kur pazudis. ar galiem.
liene ir laba un jautra kompaanija komandeejumam ;)
helsinki.. peleeka un nemiiliiga pilseeta shkjita. varbuut tas viss laikapstaaklju deelj.. nezinu.. iespeejams, ka jaaaizbrauc veelreiz un jaapavazaajas apkaart, lai ieguutu priekshstatu...
pasaakums... hmmz.. nu, ko gan citu vareeja gaidiit.. liela dalja gaudu dziesmu vilka, cik netaisni ir riikojies ecj, pienjemot spriedumu laval lietaa... pasaakuma daliibnieki - patiesiibaa labi bija.. incanti... ir laval advokaats, ir zviedrijas valsts paarstaavis ecj, i esmeralda no muuseejiem, ir veel kaudziite ar visaadiem profesoriem, peetniekiem, arodbiedriibu un darba deveeju paarstaavjiem... mums jau patiesiibaa dziive peec taa tik ljoti nemainaas, kaa vinjiem - valstiim ar stipru, senu sociaalaa dialoga veesturi..
kas veel? aaa.. lidot punjkjainai - briesmiigi.. pacelshanaas un nolaishanaas bija gana nepatiikama..
atpakalj lidojot, pie fokeriisha vadiishanas bija ticis meiteens ;) hmmz, shkjiet, ka pirmo reizi man sanaac lidot ar piloti sievieti ;) nebija nekaadas vainas ;)
bija laba diena :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:41 am GMT.