smth
 
6th-Dec-2006 10:19 pm
Kaut kaa diivaini. Kad skatos Simpsonus ne tik biezhi iedomaajos par tevi. Ik pa mirklim gan atceros, kaa mees no riita speciaali modaamies, lai redzeetu kaarteejo Simpsonu seeriju, bet tomeer nav tik traki ar taam atminjaam. Tas laikam taadeelj, ka Simpsonus diezgan daudz esmu skatiijusies komandeejumu laikaa bez tevis.
Tikko netiishaam, kanaalus paarsleedzot, uzduuros uz Dienvidparku, Shii multene pilniigi noteikti man saistaas tikai un vieniigi ar muusu kopiigaam noskatiishanaas reizeem un tevi. Skatoties to pilniigi asaras sariesaas. Atcereejos, kaa mees pirms 5-6 gadiem to skatiijaamies, guljot uz matraciishiem televizora priekshaa.
Tikko acu priekshaa aizsliideeja taas naktis, kad dziivojaamies nomodaa - skuupstoties. Fonaa parasti bija discovery vai mtv. Peec shaadaam naktiim tu parasti teici, ka tik daudz skuupstiijies tu nekad neesi ne ar vienu.
Vakar iegaaju tajaa veikalinjaa, kuraa parasti tev pirku simpsonu lietinjas. Griobeejaas sev nopirkt taadu simpsonu brokastu bljodinju un lielo kruuzi, kaa savu laik atvedu tev, bet diemzheel taadu vairs nebija :(. Patiesiibaa - vairs nav nekaadu trauku no Simpsonu seerijas. Taada sajuuta radaas, ka tiesaam shii mana dziives lappuse ir aizveerusies un jaasaak viss no citas lapas.
eh... Nav viegli, bet laiks dziedee visu.Es zinu, ka taa, kaa tevi es nekad nevienu savaa dziivee nebiju miileejusi, un arii tik daudz paari sev dariit nevienam nebiju ljaavusi. biju sasodiiti stulbaa kaartaa iemiileejusies idiote.
Man shobriid laikam tieshaam vieglaak ir domaat, ka tev manis nepietruukst un tev bez manis ir vieglaak un labaak, un ka patiesiibaa, tu mani nekad neesi miileejis - es tev vienkaarshi esmu bijusi eerta.
sasodiits. kaapec es joprojaam netieku no tevis valjaa????????
This page was loaded Oct 15th 2024, 5:15 am GMT.