smth
Commenting To 
10th-Dec-2007 09:20 pm
beidzot ieveelos maajaas.
izstaigaajos kaartiigi. nopirku dazhas daavanas. biju vaaja arii :( iegaaju vairaakaas graamatniicaas (trijaas).. pirmajaa biju stipra, otrajaa jau saaku shaubiities, bet aatri sevi no turienes izvilku aaraa (ar tekstu - pacieties, peec ziemassveetkiem vareesi aiziet un nopirkt ko jaunu)..toties treshajaa... saluuzu...un nopirku graamatinjas... eh.. nu, nedriikst shitaa sevi spiidzinaat :)
staigaaju pa gc un stockmanu un priecaajos, ka varu taa mieriigi ljoti daudziem veikaliem garaam iet.. veikals kaa muzejs..daudz deriigu un ne paaraak lietu.. paarsteidza milziigais daudzums dazhaadu nieku, ar kuriem es pat nezinu, ko dariitu, ja man taadus ziemassveetkos uzdaavinaatu.. un ir cilveeki, kas visu to peerk. es pati shogad noleemu iet pavisam praktisku celju. daavinaat tieshaam taas lietas, kas ir praktiskas un pielietojamas, kuras cilveeki kaaro.. visu gadu spiceeju ausis un tveru, ko cilveeki runaa.. lai zinaatu, ko vareetu daavinaat. un zinu droshi to, ka to, ko esmu saruupeejusi jau daavanaas, pati labpraat arii sanjemtu :) hmmz, es taa saaku reekjinaat, ka visdriizaak ar veel vienu shaada veida pastaigu buushu nopirkusi visas daavanas. un tas ljoti priecee. nevajadzes aapraataa krist un peedeejaa mirklii panikaa mekleet kaut ko.
un veel viena lieta...staigaaju pa veikaliem un pamaniiju lietas, kas man kaadreiz ir uzdaavinaatas..pie sevis klusi pasmeeejos - vareetu tachu apluureet, cik tad iisti shis vai tas maksaa ;) bet kam man tas? negribu patiesiibaa zinaat, cik kas maksaa. jo tas vairs nav svariigi. svariigaakais ir tas, ka daavinaataajs to daavinaajis no sirds. un taa es visaam lietaam, kas man uzdaavinaatas, gaaju mierigu sirdi garaam.
nju, ko? tagad kaadu briidi var palasiit un jaatin guleet, lai riit pa dienu nebuutu lielaa ciinja ar miegu.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:25 am GMT.