smth
Commenting To 
9th-Dec-2007 07:57 pm
nedeeljas nogale bija tik raama un jauka. tieshaam, taa kaa beerniibaa. braucot pie vecaakiem, ar braali daudz visaadas lietas izrunaajaam. vairaak gan par vinja dziivi un vecaakiem. abiem radaas gjeniaalais plaans, kaa mammu un teeti izvilkt aarpus maajaas. un kaa izskataas, vecaaki uz to arii uzkjeeraas. mees abas ar mammu naakamgad ap vinjas jubileju brauksim uz romu. ivarinjsh piparinjsh domaa teeti aizvest uz peeterburgu, kurp agraak biezhi braucaam, jo braalis tur maaciijaas karaskolaa. abus vinjus ir jaaizrauj aaraa no rutiinas. taapat ir doma, ka visi kopaa vareetu aizbraukt iisajaa nedeeljas nogales braucienaa. bet tad jau redzees, kaa sanaaks ar shii plaana iistenoshanu. gribeetos jau, lai viss izdotos.
shodien, braucot jau maajaas no vecaakiem, abi ar ivarinju norunaajaam, ka shii diennakts, kad mees (abi beerni) bijaam maajaas, abos vecaakos ieshkjiila uguntinju. vareeja redzeet, ka vinjiem ir liels prieks, ka mees taa atbraucaam un arii palikaam.
labi, ka vakar arii visus saorganizeeju braukt uz kapiem. sakopaam visu, sakaartojaam ziemai.. taa cmuki tagad tur ir.
pusdienas, vakarinjas un vispaar vakars, un shis riits..ai, tieshaam riktiigi taa kaa berniibaa bija. taada sirsniiga kopiiga rosiiba. aarkraartiigi pozitiivas emocijas peec shiis nedeeljas nogales. tik silti un mieriigi ap sirdi tagad ir. veel pietruukst tikai sniegs. tas peleekais laiks tomeer nedaudz nomaac. lai gan - iepriecinaaja tas, ka gan vakar, gan shodien sauliite ik pa briidim iespiideeja aciis. shodien, braucot maajaas, riktiigi smuks saulriets bija - sauliite taa smuki iekraasoja debesis virs daugavas... bet vienalga. gribas sniegu ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:24 am GMT.