smth
Commenting To 
29th-Nov-2007 08:19 pm
Kameer bija nets, sametu paariiti ierakstu sheit un bildes. Nets stundaa sheit ir 9 eiro... nav daargi (iipashi saliidzinot ar shveici, kur 135 minuutes maksāja 22 latus ;) ), bet vienalga tomeer shkjiesties ar naudu negribas ;)
Taatad.. par sho dienu nedaudz siikaak. Brokastis ljoti patiikami paarsteidza ;) Tieshaam milziiga izveele ;) Iipashi mani iepriecināja ceptie tomaati ;) Aizgaajaam ar liigu brokastiis un satikaam tur ariadnu. Brokastis eedot, radaas mazais planchiks par priekshpusdienas pavadiishanu. Jaasaka paldies organizatoriem, kas biljetes mums taa cmuki nobukoja, ka mums shodien sanaaca briivais laiks liidz pasaakuma saakumam plkst.14:00 ;)
Metro iisi pirms plkst.9 ir kaut kas aarpraatiigs. Minuutes 15-20 staaveejaam stacijaa (veel pat ne uz perona) rindaa, lai tiktu iekshaa metro vagonaa. Bet visiem cilveekiem, kas staaveja rindaa un gaidiija, bija tik mieriigas sejas... taa tas laikam katru riitu ir.. pierasts. Ar spieshanos spiedaamies iekshaa vagonaa ;) Paaris pieturas cilveeki veel vairaak kaapa iekshaa nekaa aaraa, bet peec tam saakaas preteejais process. Gala pieturaa jau pavisam maz cilveeku bija ;) Nokjeeraam visos celjvezhos izslaveeto 28.tramvaju, kas izbrauc pa lielu dalju pilseetas, kur atrodas visas „must see” vietas ;) Vagoninji taadi mazi ;) Vienaa bildee, ko ieliku, bija redzami veseli triis tramvajinji ;) Taa sajuuta braucot ir kaut kas neaprakstaams. Turp braucot mums gadiijaas riktiigi temperamentiigs tramvaja vadiitaajs. Braucot nepaartraukti kalnaa-lejaa diezgan lielaa aatrumaa tramvajs diezgan pamatiigi griiljojaas. Ik pa briidim vadiitaajs kaut ko uzsauca gaajeejiem un brauceejiem ;) Meistariigs brauceejs patiesiiibaa bija muusu tramvaja vadiitaajs ;) Braucot ar tramvaju un veelaak staigaajot kaajaam, apbuura taas maajas.. ar fliizhu fasaadeem.. neskatoties uz to, ka fliizes dazhaam maajaam daljeeji atlupushas bija, tomeer taa maaja taadeelj neizskatiijaas nolaista... Protams, aarkaartigi iepriecinaaja saule.. spozhaa saule.. dienvidu saule.. tas, kas mums riigaa un lv pietruukst... veeroju pensionaarus ielaas un tramvajaa.. vinjiem taadas gaishas sejas... taadas ruupju nenomaaktas.. kundziites kaut ko viiteroja savaa starpaa, onkas, cmuki sagjeerbti, kluseeja... Taada aarkaartiigi gaisha sajuuta paarnjeema.
Buus riit peec pasaakuma jaasavaas uz veelreiz uz pilseetu jaaizbrauc. Gribas tomeer veel kaut ko redzeet.
Nju ko..laikam jaasaak posties vakarinjaam... Redzees, kurp muus vediis un kas tur buus... gruuti patiesiibaa buus.. riigaa buus 22, kad mums saaksies vakarinjas... es tur laikam vienaa laidaa zhaavaashos un migshu ciet.. tomeer gruuti ir vakaros ar to laika starpiibu ;( toties no riita ir viegli pamosties ;)
Riit vareetu varbuut arii kaadu portviina pudeli un tomaatu ievaariijuma burcinju iepirkt, lai maajaas buuutu ko panashkjot, atceroties siltaas dienas sheit...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:21 am GMT.