smth
Commenting To 
27th-Oct-2007 11:58 am
nju, ko.. pamodos beidzot. lai gan gribeetos veel pavaartiities pa gultu, bet nekas jau nesanaaks. jaasaak rosiities. shovakar teaatris. un riit atkal jakraamee koferis.
bet, nu par shiim divaam dienaam jaasaka, ka pasaakums laikam sanaacis gana sakariigs. kompaanija bija pagadiijusies gana jauka. pasaakums - pietiekami interesants, lai gan pirmajaa dienaa bija pagruuti - miegs maacaas virsuu. jebkuraa gadiijumaa -iztureeju godam visu pasaakumu :)
lidojot ceturtdien no riita turp, pie sevis nodomaaju, ka agraak visi brauca uz maskavu, tagad uz briseli. mamma kaadreiz brauca uz vienu pilseetu, es uz citu.. lielaa galvaspilseeta :>
protams, vakaraa aizlaidu arii liidz jaunai ielai. cereeju, ka ceturtdiena ir garaa diena, bet kljuudiijos :> taa ka meetelja mekleejumi beidzaas aatri ;) uz nedaudz garaaku mirkli izdevaas degunu pabaazt arii inno, kur pagaajushaa komandeejuma laikaa noskatiijos visaadas maajas lietas, ko gribeetos nopirkt. bet diemzheel shoreiz pat laaga neizdevaas izmest loku pa visu inno - paaraak aatri tas sleegshanas laiks pienaaca :) un varbuut arii labi, ka taa ;) shoreiz nemaz neiegaaju ieksh art gallery. agraak taa bija pirmaa vieta, kur ienaacu - pamekleet visaadas janciigas simpsonlietas :) negribeejaas vienkaarshi shoreiz sevi tirdiit ar atminjaam. lai gan pashai shobriid kaarojas tieshi taada brokastu bljodinja, ko savulaik biju atvedusi - ar taadu dikti draudziigu lietotaajam formu :) un tad, kad veikali sleedza savas durvis, tad jauno ielu iekaroja imigrantveidiigie, kas saaka savu andeleeshanu tur - dziedoshi-dejojoshi zveeri un visaadi adiijumi. skaljsh tas pasaakums vinjiem.
ir gan viens mirklis visaa shajaa braucienaa, kas nedaudz saskjebinaaja duushu. braucu ar metro uz viesniicu, un tad kaut kaa netiishaam pametu acis uz preteejo logu un durviim... taas peedas sarkanaa kraasaa uz stikla un metaala nedaudz sashkjebinaaja... gribeejaas aatraakt tikt prom no taa vagona. nebiju domaajusi, ka man shitaa ir... it kaa liidz shim taa nebija. hmmz, laikam vecums nenaak viens :)
laikam kaadu gadu nebiju nakshnjojusi ieksh crowne plaza, un taapeec arii biju aizmirsusi par tiem mazajiem priecinjiem, kas tur ir :) ir gludinaamais deelis ar visu gludekli, i bikshu gludinaamais, i njammiigais kakao :) mieriigaa garaa no riita vari sakraameeties, izgludinaat visu un iedzert kakao :) vieniigais vairs nesanaak no riita guleet gultaa un skatities, kaa veidojas riita sastreegums - paguvushi uzbuuvet veel vienu stikla buuri :).
vakar vienu mirkli nedaudz nozheeloju, ka nepanjeemu kameru. beidzot (peec 5 gadu gana regulaaras braukshanas turp) bija laiks taadai tuuristu izklaidei kaa sightseeing :) taa kaa liidz lidmashiinai bija 7 stundas, noleemaam ar kristapu un aneti izlaist kaadu loku ar busu pa pilseetu ;) liidz shim lielakoties ir sanaacis vazaaties pa pilseetas pashu centru, vecpilseetu, shuumani, nedaudz ari vienreiz aizdevaamies pastaigaa ar sanitu simonis virzienaa. it kaa jau viss bija labi, bet vienu briidi taa neomuliigi nedaudz sametaas tajaa rajonaa (saaka gribeeties uz sajuutu zinaja droshaaku rajonu:)) ). bet shis loks ar busu pa pilseetu paveera sho to, ko liidz shim nebiju redzeejusi un ko nebiju zinaajusi :) gana jauks sanaacis tas brauciens bija :) varbuut kaadreiz, kad atkal liidz lidmashiinai buus daudz laika, vareetu atkal taa izbraukt pa pilseetu un varbuut uztaisiit kaadas paaris bildes ;)
atkal kritu, protams, kaardinaajumaa ;) nopirku kaarteejaas smarzhas. divas. esmu nelabojama :> sigitai gan pagaidaam neizdevaas atrast vajadziigos tilpumus, bet to es pamekleeshu pirmdien ;) taapat arii astras luugumu shoreiz neizdevaas izpildiit - nebija taads labums atrodams ;( pamekleeshu veel pirmdien :)
lidostaa atradu arii tess gerritsen vienu graamatinju (the mephisto club). lidmashiinaa saaku lasiit :) aizraava ;) hmmz, laikam buus japamedii arii citas vinjas graamatas ;) pateicoties inetai esmu nonaakusi liidz tesai :) saakaas viss ar graamatu vanish, un tagad, redz, vajag turpinaajumu - kaadu naakamo graamatinju :) buus jaaieskataas arii vinjas maajas lapaa, gan jau tur ir info par visaam vinjas sarakstiitajaam graamataam :) un tad pa vienai vien buus jaameklee un jaalasa ;) nju, ko lai dara, ka man tie krimikji ir iepatikushies ;)
maajaas braucot, tika satiktas gana daudz paziistamas sejas ;) pilniigi riebj :DDD bet tas jau pieder pie lietas ;) visi tachu grib maajaas piektdienas vakaraa :) patiesiibaa, paveerojot ljauzhus ap tiem 7-8 vakaraa lidostaa, secinaaju, ka lielaakaa dalja no tiem ir klerki, kas dodas maajaas.. hmmz.. kas buutu brisele, ja nebuutu visas shiis instituucijas tur? visdriizaak parasta galvaspilseeta, kur nespieto taads daudzums zhaketees iespiestu cilveeku :)
jebkuraa gadiijumaa, esmu pati prieksh sevis sapratusi, ka taa nav mana pilseeta. es aizbraucu turp, izdaru tas, kas man jaaizdara un labpraat dodos maajaas ;)
maajaas ir labi. duuda paarlaimiiga mani redzeet :) visu nakti blakus noguleeja ;) nepatiik vinjai tas, ka es vinju taa uz gandriiz divaam diennaktiim atsaaju vienu...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:22 am GMT.