smth
 
22nd-Oct-2007 08:27 am
salna pa nakti ir riktiigi iekodusies. zaale balta un kruumu zari arii. gaiss taads riktiigi dzestrs. jaasaak gjeerbties veel nedaudz siltaak.
sen nebiju gaajusi tik agri uz darbu :) peedeejaa laikaa jau bija taa, ka izgaaju peedeejaa briidii, taa, lai tieshi paguutu laikaa. shoriit taa mieriigi izkasiijos 20 minutees agraak.. taas patukshaas pilseetas ielas nepraatigi patiik man.
kad gaaju uz darbu, kaut ko piefikseeju, ko gribeeju iemest sheit. bet, atnaakot uz darbu, paguvu jau aizmirst to. taatad nebija svariigi.
hmmz, no riita satiku pie ieejas kristapu. vinjsh kaut ko par viesniicaam runaaja. shkjiet, ka ir iestaajies juceklis, pateicoties maniem abiem komandeejumiem peec kaartas. vienu viesniicu pasuuta organizeetaaji, bet otro buutu jaapasuuta paarstaavnieciibai. kaads ir palaidis zinju, ka man abas viesnicas pasuuta paarstaavnieciiba :> juceklis, vaardu sakot. buus jaapajautaa antrai, kas tur iisti notiek. jebkuraa gadiijumaa abu komandeejumu biljetes, apdroshinaashanu un viesniicas info man vajag jau treshdien peecpusdienaa, lai mieriigu garu varu doties prom.
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:18 am GMT.