smth
Daudze neizslēdz iespēju, ka valsts budžetu varētu nepieņemt 
11th-Oct-2007 08:41 am
Publicēta: 07:27 11.10.2007.

Rīga, 11.okt., LETA. Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS) neizslēdz iespēju, ka Saeima Valsts budžetu varētu nepieņemt.
Kā šodien intervijā Latvijas Radio teica Daudze, vienmēr pastāv iespēja, ka deputāti var neatbalstīt budžeta pieņemšanu. Tomēr Saeimas priekšsēdētājs cer, ka nepieciešamības gadījumā tiks izstrādāti nepieciešamie labojumi un budžetu pieņems.
Kā ziņots, šodien Saeima lems par 2008.gada valsts budžeta projekta nodošanu komisijām.
Daudze atbalstīs budžeta nodošanu izskatīšanai komisijām, jo komisijas ir tās, kas vērtēs Valsts budžetu.
Saeimas priekšsēdētājs piebilda, ka, viņaprāt, arī parlamentam vajadzētu ievērot taupības politiku un nepaaugstināt deputātu un Saeimas darbinieku algas vairāk par 10%, sedzot inflācijas pieaugumu.
Kā ziņots, valdībā akceptētais 2008.gada valsts budžeta projekts paredz pārpalikumu 1% apmērā no iekšzemes kopprodukta jeb aptuveni 163 miljonu latu apmērā.
Nākamā gada valsts budžeta nodošanu komisijām atbalstīs visas valdību veidojošās partijas, savukārt pret to solījuši balsot pozīcijas deputāti.
2008.gadā valsts budžeta ieņēmumi plānoti 5,5 miljardu latu apmērā, izdevumi - 5,3 miljardu latu apmērā.
Valsts budžeta ieņēmumi 2008.gadā plānoti par 30% lielāki nekā šogad, savukārt izdevumi - par 21% lielāki.


nezin kaadeelj shis mani neparsteidz. paaraak jau nu daudz gaisaa virmo idejas par kaut kaadaam paarmainjaam valdiibaa ;) kaa zinaams viena valdiiba tachu mums ir pieredzeejusi "krishanu" budzheta neapstiprinaasahanas deelj :) kad vajag paardaliit amatus - jebkurhs liidzelkis attaisno meerkji :D
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:20 am GMT.