smth
 
27th-Sep-2007 11:49 am
nu, ko.. izrunaajaamies ar inetu.
laikam tieshaam ir taa lieta, ko arii ineta teica. peedeejaa laikaa es aizvien mieriigaaka kljuustu. uzkriitoshi mieriigaka. nosveertaaka. kaa ineta teica, var vienu pilniigi mieriigi viskautkur laist un viss buus kaartiibaa.
nezinu kaaeelj, bet shodien, ejot uz darbu, ienaaca viena domaa praataa. ka kaut kaadaa meeraa paleenaam saaku liidzinaaties imantam attieksmee pret darbu. kaut kaadas zinaamas ieziimes saak paraadiities tai dziivoshanai darbaa.
un vietnieks man ir vajadziigs. ja nu es izdomaaju apaut kaajas un iet projaam, tad vismaz kaut kaadu peecteciibu vareetu nodroshinaat. lai gan pagaidaam negrasos doties prom, bet visaadi jau dziivee gadaas. ja, nu, kaut kas mani aizvilina projaam.
un veel. skatos uz liigu, un priecaajos tomeer par vinju. jaa, ir veel lietas, kas vinjai jaamaacaas un kas man vinjai jaaparaada un jaaizstaasta, bet... es redzu vinjaa sho lielo veelmi un interesi. laikam jau mums ar vinju saak veidoties liidziiga veida attieciibas kaa bija ar rihardu un arii astru. taadas draudziigi kolegjiaalas.
un veel. gribas kaut ko tieshaam noderiigu pamaaciities. nu, taadu praktiski noderiigu. jaa, zinu, buutu jaasaak kaartot tomeer taas magj.lietas. bet shobriid ir gruuti sevi piespiest dariit kaut ko taadu, kas neinteresee vairs nemaz. bet publika auro, ka vajag gan piebeigt to magj. gan jau es to izdariishu. nekas man cits neatliks.
un veel gribas aizbraukt kaut kur uz kaadu briidi. kaut kaads paardomu mirklis ir iestaajies. veerteejumu/izveerteejumu laiks. un plaanu kalshanas laiks. nee, nekaadas gaisa pilis netiek buuveetas. piezemeeti, praktiski plaani par to, ko gribas izdariit tuvaako meeeshu, gada laikaa. un plaani par to, ko zinu, kas jaizdara tuvaako meeneshu laikaa.
tikko pie sevis pasmaidiiju. shobrid viens viltiigs darbinjsh priekshaa - tuvaako nedelju laikaa duudai jaaiebaro zaaale, lai peec tam vareetu veel iebarot zaali un tad poteet ;) vinjai jau nu dikti nepatiik taa taletes riishanas proceduura, bet naaksies vien samierinaaties :) galu galaa - pote ir svariiga ;) turklat saaku domaat, ka pa ziemassveetkiem, ja nekas nemainiisies, braukshu kopaa ar duudu pie vecaakiem. buus jau vinjai vaajpraatiigs stress, bet vismaz es ilgaak vareeshu padziivoties pie vecaakiem un nebuus jaauztraucaas par to, ka duuda daudzas dienas viena pati pa maaju.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:21 am GMT.