smth
6. un 7.februāris 
7th-Feb-2017 09:30 pm

6.februāris
Visa diena šajā bildē. Vai gandrīz visa. ;)
Vakar nogurums bija tā mani pārņēmis, ka noslinkoju uzrakstīt, bet diena bija pietiekami spiltga, lai joprojām atcerētos. ;)
Protams, kā jau pirmdienā - pirmais rīta prieks ir par zaļumiem. Katru pirmdienu no janvāra līdz pat aptuveni aprīlim sagaidām savu zaļumu sūtījumu. Un ar lielu prieku ēdam zaļumus. :)
Pēc tam, ap pusdienslaiku, atbrauca kurjers ar vitamīnu, riekstu un citādu labumu kasti. Tiesa, neliels rūgtumiņš sanāca, kad atvērām kasti un pārbaudījām, vai viss visiem ir. Diemžēl nebija. It kā kaste liela, it kā vieta vēl bija tos sīkumus samest šajā kastē, bet...ir tā, kā ir. Protams, uzreiz uzrakstīju veikalam, bet pēc tam, pamazām šķetinot visu, sāku saprast, ka laikam būs arī otrā kaste, kur atlikušās sešas lietas būs klāt. Vienlaikus sevi mierināju ar domu, ka gadījumā, ja tās sešas preces neatnāks, tad naudas ziņā tas nebūs nekāds milzīgs zaudējums un gan jau kaut kā pārdzīvos. Galvenais, ka mammai vitamīni atnāca, mums ar Jolantu riekstu kilogrami (tagad varēsim būs vāveres :P).
Un laikam vislielākais prieks bija Rafika dzimšanas dienas svinības. Jau pagājušājā gadā viņš mūs patīkami pārsteidza ar dažādiem azerbaidžāņu gardumiem, bet šogad... šogad visiem tika piekodināts, ka pusdienās nedrīkst iet. :) Un tiešām pusdienas mums bija noservētas lieliski! Rafika mamma atkal pacentās. Īsts azerbaidžāņu plovs ar liellopu gaļu un rozīnēm, aprikozēm un citiem žāvētiem gardumiem. Pildīts pašceptais lavašs. Pahlavas un..napoleons. :) Gardu muti ēdām un atkal slavējām Rafika mammu. :)
Vispār šīs pusdiensvinības bija jaukas un interesantas. Rafiks daudz stāstīja par savu pieredzi Azerbaidžānā, par tikumiem un ieražām, par
ģimeni utt.
Diena bija lieliska! :)
0206

7.janvāris.
Darbs, darbs, darbs. Nesaprotu, kas notiek, bet viss tā virmo - knapi vienu lietu izdari, desmit citas ir vietā. Galva kūp..
Tāpēc vakarā nolēmu izmest garāku loku un savlaicīgi, neatliekot uz piektdienu, nopirkt Santai dāvanu. Jau iepriekš biju izpētījusi pirkumins.lv mājas lapu un bija divas idejas - vai nu princešu lego vai arī no montesori rotaļlietām lācīšu komplekts ar drēbītēm. Apsverot par un pret, nolēmu, ka lācīši būs interesantāk - Santai šobrīd ir izģērbšanas-apģērbšanas periods - visas lelles šo procedūru piedzīvo. :D Protams, jo ilgāk staigā pa veikalu, jo vairāk viskautko interesantu ieraugi. Paķēru visādus krāsojamos un zīmējamos komplektiņus. Bērniem jau tādi patīk! :)
Un sev atklāju vietu, kur varēs ik pa brīdim Yogi tējas iepirkt.
Mājās atvēlos ar labu sajūtu, jo silda apziņa, ka Santai būs prieks. :)

0207
This page was loaded Oct 6th 2024, 6:07 pm GMT.