smth
147 no 365.. jeb priekšā vēl daudz darba 
27th-May-2014 09:38 pm
Diena raiba, raiba.. No rīta pirmā ziņa - biļetes caur FRA vienas nakts laikā kļuvušas par vairāk nekā 300 euro dārgākas, līdz ar to uzskatīju, ka tikai godīgi būs tomēr braukt par teju 600 euro lētāk - caru Prāgu. Iesmēju, ka redz, tomēr man ir izredzes iepirkt līdz ar to arī gardumgardās vafelītes Prāgā, ko reiz man viena nu jau bijusī ministre ierādīja. :)
Visādi papīri un e-pasti pēc tam - tā, ka pat pusdienas nepaguvu paēst. Aizskrēju uz apakškomisijas sēdi. Tur.. principā viss prognozējami notika - dabūjām uzdevumu ar invalīdiem. Sanāca dikti laba un sirsnīga saruna ar Anželiku. Viņa joprojām ir lieliska.
Pēc komisijas uz angļu valodu aizvēlos. Šoreiz bija forši. Tas, ka divas nedēļas neesmu bijusi, tomēr lika nedaudz sailgoties pēc šīm nodarbībām. Joprojam maļam conditionals. Bet jāatzīst, ka laikam gan viņš man būs izskaidrojis labāk, nekā iepriekšējie pasniedzēji, ka tur īsti ar tiem conditionals ir. :)
Oi... rīt atkal viena traka darba diena būs. Bet gan jau tiksim ar visu galā! Nav jau citu variantu.

Comments 
28th-May-2014 07:45 pm
un kas ar tomātu stādiem?
28th-May-2014 10:02 pm
Tomātus iestādīju šodien! Tos, kas palika pāri, pārstādīšu papīra glāzītēs un nākamnedēļ tad vedīšu mammai, lai tur aug. Žēl tak mest to mantu ārā!
This page was loaded Oct 7th 2024, 2:29 pm GMT.