smth
Commenting To 
30th-Dec-2013 09:04 pm - viena atskaite, lai pabeigtu šo gadu
Kamēr zupa vārās, tikmēr ir laiks uzrakstīt pēdējo kino atskaiti šajā gadā.
Šķiet, ka esmu atradusi vienu lielisku Ziemassvētku laika filmu. Netīšām pieslētos LTV1 un noskatījos poļu Ziemassvētku laika "pasaku" - Letters to Santa (2011)("Listy do M."). Tiešām patika, jo lika pasmaidīt un tiešām atkal sākt ticēt tam, ka brīnumi notiek. :) Viens otrs gan nosmējās par to, ka savā vecumā vēl joprojām ticu brīnumiem. :)) Bet, šķiet, ka no tā nekad tā īsti netiek vaļā tie, kam tas piemīt. :) Ta ka nākamgad visdrīzāk Love Actually (2003) putēs plauktiņā. ;)
Pie vecākiem noskatījos The Iron Lady (2011) . Ja īsumā, tad varu teikt -apbrīnojami un skumji. Varbūt nedaudz par daudz bija Alcheimera slimības atspoguļojuma, un par maz īstenās Dzelzs lēdijas. Tomēr tas, ko varu teikt - Merila Strīpa bija lieliska. Ja kādreiz viņa nepatika, tad tagad, ar katru nākamo filmu, kurā viņu redzu, man viņa aizvien vairāk patīk.
Vēl noskatījos The Illusionist (2006) . Sākumā likās, ka tāds stāsts par nelaimīgu mīlestību, bet beigas.. oi, beigas dikti patika! Salika visus notikumus, lietas savās vietās - un sanāca tāds foršs pārsteigums. Stila ziņā kaut kur nedaudz atgādināja Akuņina pieeju. :) Neteikšu, ka izcila filma, bet gana laba izklaide! :)
Pa vidu vēl arī seriālu skatīšanās. Кухня (сериал). Patika! Gribu turpinājumu! :)))
Noskatījos kārtējo (trešo) Rizzoli & Isles (2010– ) sezonu. No Džeritsenas nekā nav palicis, bet ir tāds viegls dāmu detektīviņš. Seriāla skatīšanās nerada tādas emocijas, kā grāmatu lasīšana. Ja grāmata spēj radīt baiļu un piesardzības sajūtas, tad šis seriāls vairāk liek smaidīt un tikai pavisam nedaudz pašausmināties. :)
Vakar TV noskatījos Метро(2012). Atzīšos godīgi, skatījos tāpēc, ka Bi-2 klipu biju redzējusi no šīs filmas skaņu celiņa. Tie, kam vajadzēja izglābties, izglābās, mīlas trīsstūris atrisinājās,tie, kuriem bija jādabūjas, dabūjās. Pa vidu daudz šausmu. Tāda vidusmēra katastrofu filma.
Un galu galā noskatījos arī The Ides of March (2011) . Politikas netīrās spēles priekšvēlēšanu laikā. Ja godīgi - nekas īpašs, jo.. jo saprotu, ka politika nav nekāda tīrā spēlē. Katrs ar katru par kaut ko vienojas, katrs katru uzmet, kad vajag utt. Nekādu lielo pārsteigumu. Vismaz manī neizraisīja pārāk daudz sajūsmas un emociju šī filma.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:34 am GMT.