smth
Commenting To 
29th-Dec-2013 08:03 pm - viena laba diena
Ļāvos šodien izcelt mani no gultas gana agri bez brokastīm un kafijas. Aizbraucām uz Hotel Jūrmala SPA baseinu un saunu centru "Wellness Oasis". Ja godīgi, ik pa brīdim gan iesāpējās galva, tomēr šobrīd ir ļoti, ļoti, ļoti laba sajūta. Laikam vislabāk panesu tvaika jeb romiešu pirti. Tur laikam varētu lielu dienas daļu nogulšņāt. Sāls pirts bija forša un arī abas somu pirtis dikti patika (man jau patīk tādas siltas un sausas pirtis:)) ) un aromātiskā bija dikti laba noslēguma piegājienā kā iepriekšpēdējā.
Baseinos arī nedaudz padzīvojāmies, vairāk gan tur, kur ir kādi burbuļi vai zemūdens masāžas. ;)
Lai arī bija pietiekami agrs svētdienas rīts, tomēr cilvēku bija gana daudz. Tomēr, nekrita viens otram uz galvas pārāk. Nosmējāmies, ka paši neaizbraucām uz Tallinu, bet Igaunija ir atbraukusi uz Jūrmalu pie mums. Diezgan daudz igauņu un lietuviešu ģimeņu ar bērniem un vecvecākiem dzīvojās pa saunām un baseiniem.
Mana pašsajūta? Nu, galva ik pa brīdim sevi atgādināja. Trakāk bija, kad pēkšņi ļoti asi iesāpējās galva un sametās nelaba dūšā. Mīļotais izcēla mani no baseina un, kamēr neatguvos un atkal nemudināju doties paguļšņāt burbuļos baseinā, pagulēja man blakus uz atpūtas krēsla. Ja godīgi, tajā brīdī nedaudz nobijos par to, kā jūtos, bet labi, ka viss atkal pēc brīža bija labi.
Vārdu sakot, labi pavadījām laiku, kārtīgi izsvīdām, sasildījāmies, saelpojāmis smaržīgu gaisu, ļāvāmies ūdens masāžāi ;). Un riktīgi izsmējāmies. :) Tiešām lieliski pavadīts pelēkais rīts un daļa dienas.
Pēc pirtīm neliela pastaiga pa Jomas ielu, lai organismu sagatavotu pusdienām (kas gan drīzāk pēc laika varētu būt launags). Tukša gan tā Jomas iela. Vairākas ēstuves ciet līdz pat pavasarim. Tāpēc gala rezultātā nolēmām atgriezties Rīgā un aizbraukt līdz krievu lidiņam. Ja godīgi, tas, kas iepatikās Lidiņā - karstie ziemas dzērieni ar citursiem, zemenēm un ingveru, un ar upenēm. Vismaz pēc pirts tie likās varen gardi. Vienīgais skumdina, ka ēdienu izvēle krievu lidiņā tāda giezgan pieticīga, bet nekas. :)
Un absolūtai laimei pietrūka tikai mājas un gulta. :) Pāris stundas pagulējām un tagad var vakara cēlienu padzīvoties aktīvāk pa mājām.
Vārdu sakot, bija tiešām ļoti laba diena. :) Jūtos tiešām priecīga un pateicīga par to, ka mani šorīt izcēla miegainu no gultas. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:32 am GMT.