smth
Commenting To 
25th-Aug-2013 11:05 am - joprojām nesaprotu :)
Jā, joprojām nesaprotu, kam man tie konservi... :)Bet sirsnīgi bāžu burkās to, kas atvests no laukiem. Vakar pirmā porcija "sievasmātes mēles" tika pieveikta. Šodien laikam būtu vēl atlikušie kabači tieši tāpat jāutilizē. Vakar atradu gan vienu receptīti - konservēti kabači ar tomātiem. Tomēr šobrīd šo recepti nevarēšu izmantot, jo visi kabači, ko atvedu no laukiem, tomēr ir diezgan lieli. Vajadzēs laukos nogriezt nākamreiz mazākus kabacīšus. Un tomāti gan jau vecākiem arī kādi būs. Teoērtiski laikam šodien-rīt atkal atbrauks Spīdolplūmes. Varēs vēl vienu ievārījumu porciju uztaisīt. Varbūt vēl kādas burciņas kompota arīdzan.
Un vēl mums (nu, labi, ne mums un ne man :D) radās ideja uz ziemu iemērkt ābolus. Es gan kasu pauri un nezinu, kā to īstenot, bet nu mīļotais ir tā iededzies ar šo ideju, ka man nekas cits neatliks, kā vien to visu īstenot :))
Vārdu sakot, turpinu taisīt krājumus ziemai. Un tagad jau mēs mājām sākām iesmiet, ka tādejādi gatavojamies euro ieviešanai. :) Tā teikt mūsu atbildes sitiens naudas pārejai no vienas valūtas uz citu. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:39 pm GMT.