smth
vakardiena un šī diena 
28th-Jun-2013 11:49 am
Agrais rīts, vēlais vakars. Šoreiz diezgan smagi pārdzīvoju šo pārbaudījumu. Organisms rādīja savu neapmierinātību daudz un dažādos veidos vakar. Vienā brīdī jau likās, ka no lidmašīnas uzreiz jādodas uz slimnīcu, lai pasaka, kas ar mani :D.
Bet viss beidzās labi. Atbraucu mājās, nolikos gulēt un šorīt viss jau ir gandrīz labi. Galva gan vēl nedaudz dūc, bet... bet mierina tas, ka šodien tikai puse dienas darbā un tad... un tad sākas atvaļinājums. Grāmatveži gan ir jaukumiņi - jau atvaļinājuma naudu ieskaitīja. ;))) Tagad rūpīgi jāsaplāno, kā visu neiztērēt ātri, jo nākamā nauda būs tikai augusta sākumā.
Bet visādi citādi... BRU uz vietas un viss, kā parasti. Šūmans atkal apjozts bija un līdz ar to nācās krietnus gabalus noskriet, lai tiktu līdz autobusam.
Kopsavilkumu diplomdarbam arī iztulkoju..Tagad jātur īkšķi, lai labi izdodas aizstāvēties. Teorētiski drīz jau vajadzētu pienākt viņa kārtai..
Darbā.. darbā turpinās interesantās lietas. Līgucis vakar neizturēja un atsūtīja man sms, kas mani ārkārtīgi skumdināja par notiekošo. Aiziešu šodien un uzzināšu, kas tad īsti noticis.
This page was loaded Oct 8th 2024, 5:16 pm GMT.