smth
a ko? 
23rd-Mar-2013 06:10 pm
Vakar jau bija visa daudz par daudz. Nedēļa tāda sarežģīta un smaga bija padevusies..Nu, neko. Aizgāju gulēt jau 19:30.. Tāpēc pamodos nakts vidū. Noskatījos filmu, uzliku veļu mazgāties un.. atkal aizgāju gulēt. Tāpēc arī sestdienas rīts neierasti agrs bija un daudz ko pa dienu paguvu izdarīt. Parasti jau bija tā, ka sestdienā izgulēju pa nedēļu sakrāto nepieciešamību atpūsties un izgulēties. Šoreiz nedaudz savādāk viss. Bet varbūt tā ir arī labi. Tā kā no tv cenšos vispār izvairīties pēdējā laikā, tad beidzot ir laiks lasīt sakrājušos žurnālus. Un galvenais, ka ne tikai laiks, bet arī vēlēšanās. TUrklāt beidzot esmu pārvarējusi vēlmi žurnālus lasīt no vāka līdz vākam. Tagad lasu tikai to, kas tiešām šķiet interesants.Tāpat jau pārāk daudz informācijas, negribas vēl lieku uzkrāt, kas jau vienalga galvā nenogulsnēsies. Lasīšana lasīšanas pēc nav vajadzīga.
Un vēl.. neliek mieru doma par paleo..Īpaši pēc Astras aptuveni divu nedēļu rezultāta - alerģija iet mazumā.. Šo to jau sāku piekopt, tomēr.. tomēr..sarežģītas ir manas attiecības ar gaļu. Reizēm vienkārši gaļas smarža spēj izraisīt sliktu dūšu..Tajā brīdī uzpeld atmiņā lielie gaļas katli un en dienas gaļa, gaļa, gaļa, un mana histērija par to, ka mājās nav ko ēst, jo ir tikai gaļa visādos veidos. Šonedēļ tāda diena bija, kad saodu gaļu svešās pusdienās un.. nācās raut vaļā logu, lai izvēdinātu to smaržu. Bet nu jā visādi citādi šo to ieviešu lēnā garā. Esmu gana konservatīva un man neder straujas izmaiņas. Vārdu sakot - prātīgi piemēroju sev to, ko varu.
Bet vispār, ja neskaita cepienus darbā, tad kopumā viss ir gana labi. Pat ja reizēm nav, tad cenšos uz to īpaši neieciklēties. Nav jau jēga nest ilgstoši negatīvās emocijas sevī, audzēt un lolot tās. to visu nevajag.
This page was loaded Oct 8th 2024, 11:21 pm GMT.