smth
Commenting To 
15th-Aug-2012 09:08 pm - Mazā piektdiena
Darbā, kā parasti pēdējā laikā, galva griežas. Bet tas nekas! Pirmdiena jau pirmā darbone būs klāt! :) Bet ar septembra sākumā arī otrā! :) Būs vieglāk. Jā, būs jāliek uz sliedēm, tomēr... būsim jau trīs, nevis es viena.
Jaunajam direktoram nedaudz galva sāk iet riņķī visa šī administratīvā darba dēļ. Bet..labāk jau tagad viņš sāk saprast, kas notiek, nevis ar trešo septembri. Tagad lēnā garā ieskrienas, lai pēc tam jau uz pilnu klapi varētu rosīties. Pirmā plaņorka jau šo piektdien :) Tā teikt parunāsim par nākotni. Gan viņš, gan mēs. Es atkal iemanījos pāris lietas piemest no praktiskā šajā plaņorkā, jo.. ja jau visi būsim kopā, tad varam izrunāt arī ne-nākotnes lietas.
Vēl šodien bija lielisks vakars ar Rūtu! Un...kā jau parasti, ir sajūta, ka ir nedaudz par maz tas laiks, jo gribas runāt vēl un vēl, un vēl, un vēl! :) Un ietestēta arī jauna vieta: Eksports Andrejostā. Man patika ;) Dīvāniņi, galdi un jahtas atgādināja Horvātiju :)Un patika tas miers un nosacītais klusums. Cenas..nu, neteiksim, ka gluži katru nedēļu varētu nākt, bet reiz pa reizei gan būtu jauki ;)
Nākot mājās gan bija pārsteigums par to, cik Rīga IR tukša. Nedaudz pat biedējoši tukša. Ne vietējo, ne tūristu bari neklīst.. Un kafejnīcās arī nekāds spiests. Nē, nu, protams, atvaļinājumu laiks, darba diena, uz to daudz ko var norakstīt, tomēr.. vai tiešām???
Pavēroju ļaudis un secināju, ka man nedaudz bail paliek no tā, cik daudz dažādu vielu reibumā klīst cilvēki. Un vēl secinu, ka man nepatīk pieauguši vīrieši, kas staigā apkārt ar pavērtu muti - izskatās pēc dumiķīšiem.
Un jā! Izskatās, ka jauns telefons ir vajadzīgs. Varu vēl mierīgi runāt telpās, kurās ir kluss, bet ielās..ielās knapi varu saklausīt runātāju. Visam savs mūžš - arī telefonam. Tā negribas glāstāmos telefonus un ar lielo klaviatūru, bet nāksies vien laikam pārkāpt pāri savam konservatīvismam.
Bet vispār - šodien bija jauka mazā piektdiena! :)
Vēl dažas sanāksmes jāpārdzīvo un tad jau PV koncerts, un nedēļas nogale! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 9th 2024, 3:26 pm GMT.