smth
virtuve, virtuve, virtuve 
2nd-Jun-2012 11:40 am
šodien atkal radošās mokas. gribu rītdienai kādu kūku/torti. sākumā domāju par siera kūku - ceptu vai neceptu, bet tagad laikam jāskatās sāļas virzienā (cukura dēļ..) :(
diemžēl idejas pēc vairāku pavārgrāmatu izšķīrstīšanas pagaidām neiegūst vēl apveidus. :(
uz galda stāv karbonādes gabals. bet pagaidām arī ar to nezinu, ko darīt. gribas kaut ko foršu, tikai nespēju izšķirties, kas būs tas foršais.
vārdu sakot - atkal virtuves radošās mokas..
Comments 
2nd-Jun-2012 12:22 pm
same here, es tik vairāk domāju, ko kolēģiem aizstiept :)
2nd-Jun-2012 12:27 pm
nu man sanāk, ka atkrīt vajadzība kaut ko stiept kolēģiem, jo daktere pateica, ka līdz trešdienai vēl mājā, bet ceturtdien kaut ko stiept jau vairs nebūs jēga ;)
pirms tam biju domājusi, ka cepšu kādu keksu ar ogām - piemēram, kukurūzas miltu-melleņu vai arī rabarberu, vai arī burkānu.. bet tagad vajadzībā ir tikai tik daudz, ka pašiem mājās ko ēst un nosvinēt rītdienu kā īpašu dienu :)
patiesībā pēc iepriekšējām reizēm secinu, ka laba lieta ir mazkeksi. uzcepu vienus sāļos, otrus saldos un aiznesu tik daudz, lai katram tiek gan viens, gan otrs. kolēģi novērtē, jo ir pašgatavots un nav tikai saldais vien :)
2nd-Jun-2012 12:36 pm
njā, man bija plāns savējos aizvest uz Galerijas terasi degunus pasvilināt, bet pēc laikaziņām sāk izskatīties, ka laikam šis plāns būs jāpārskata.

aha, es ar uz mafiniem sliecos, jo kā nekā dāvanā beidzot būs sava mafinu panna :)) (šobrīd izlīdzos ar draudzenes pannu). pagaidām šķiet, ka taisīšu šokolādes ar svaigā siera glazūru. bet ar sāļajiem gan man kaut kā neiet, es gan tikai vienu reizi esmu cepusi, bet tas atsita vēlmi mēģināt vēl kādu recepti. nospriedu, ka šitāda kulinārijas forma laikam tomēr paredzēta saldajai, ne sāļajai maņai ;D
2nd-Jun-2012 12:39 pm
man ir divas receptes, kuras regulāri cepu - ar gaļu, sieru un papriku un daudzsieru. cik esmu cepusi, vienmēr izdevušies ;)
iedevu recepti kolēģēm, viņām arī sanāca ;)
bet šokolādes ar svaigo sieru - arī izklausās labi! :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 5:24 pm GMT.