smth
Commenting To 
14th-May-2012 01:34 am - Siera kūka
Pamatnei:
2 paciņas Selgas cepumu
150 gr sviesta

Siera masai:
3 kārbiņas Kāruma svaigā siera
bundža kondensētā piena
0.2l saldā krējuma
1 1/5 citrona,
paciņa želatīna
vaniļas cukurs
brūnais nerafinētais cukurs

Samaļ, sablenderē, saliek maisiņā un saklapē vai kā citādi saberž cepumus, izkausē sviestu un samaisa kopā ar cepumiem un brūno cukuru. Tas cukurs nepaspēj izkust un paliek tādi saldi gardumiņi pavidam. Jābūt tādam drupanam ne staipīgam tam visam. Tad ieklāj kūkas formā (vai kādā stikla bļodā, kas tad izklāta ar foliju, lai pēc tam var smuki izcelt ārā )un liek ledusskapī.
Uzlej 1 ēdamkarotei želatīna 3 ēdamkarotes ūdens. Kad uzbriedis liek karstā ūdens peldē, kamēr izkūst.
Sieru samiksē kopā ar kondensēto pienu, želatīnu, 1 1/5 citrona sulu, pierīvē citrona miziņu. Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru un iecilā siera masā. Masu klāj uz cepumiem un atkal ledusskapī iekšā. Kad kādu stundu pastāvējis, virsū liek ko sirds kāro. Orģinālā bija blenderētas zemenes ar bišķiņ želatīnu, tā lai notek smuki pāri maliņām.
Kad vairs nevar izturēt, ņem ārā un ēd nost :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 9th 2024, 9:14 pm GMT.