smth
Commenting To 
5th-Apr-2012 04:15 pm
turpinu filmu maratonu.
Meant to Be (2010). i no kurienes šitā garlaicība man gadījās? iespējams, uzķēros uz romantisko komēdiju. bet nu tāāāāds lubeņfilms - pilnīgs wēēē.
jau sen mājās bija Thick as Thieves (2009), bet visu laiku "rokas neaizgāja" līdz skatīšanai. pilnīgi žēl, ka tādu izklaidi palaidusi garām biju ;) jauks laupītāju pārītis :) izklaidēja un intriga arī bija ;)
Sleep with Me (1994). kaut kā bija visa par daudz. par daudz tekstu, par daudz cilvēku utt. sanāca neliela vilšanās, jo gaidīju kaut ko vairāk.
lai vilšanos kaut kā aizēnotu, kā nākamo noskatījos In Bruges (2008). Ar lielu baudu skatījos pilsētas ainiņas - atgādināja to 2004.gada pavasari, kad tur biju:) bet filma.. filma bija lieliska!:)
vēlreiz noskatījos Кошечка (2009). kad skaties to dienas laikā, bez ikdienā ievāktā noguruma, pamani citas lietas, uzrunā pilnīgi cits. bet joprojām - patīk šāda veida filmas. un mihails jefremovs ir tik lielisks un pārliecinošs. un patika jevgenija stičkina varonis un stāsts.
iepriecināja arī The Secret in Their Eyes (2009) . tāds smalki vijīgs un rāms krimiķītis-drāma ar romantikas piešpricīti. un atzīšos, ka tomēr pārsteidza vienas beigas, bet otrās (stāsts par tiem, kas dabūjas) likās nedaudz neticamas. bet filma - laba!
un tad sekoja viens vecais kino - She Done Him Wrong (1933). nedaudz krimiķītis, nedaudz drāmucītis, nedaudz kumēdiņš un tik īsai filmai daudz muzikālie numuri :) un, protams, briljantiņi ir meiteņu labākie draudziņi :)
pēc tam vēl viena jauka filma - It Started in Naples (1960). tā izsmaidījos!!! :) riktīgi pozitīva! un tas mazais puišelis - vnk pērle! :D un lorēna atkal smuka šajāa filmā! un pilsēta, un kalni, un jūra, un saule...! šī filma tiešām ir pelnījusi iekļūt labo filmu sarakstā, kuras jāskatās dienās, kad viss šķiet slikti :) [info]le_minga, megamilzīgs paldies Tev par šo filmu! :) Tu tiešām iri zelts! :)
pēc tam sekoja Death in Venice (1971) . skatījos un domāju, kāpēc man ar venēciju tādas dīvainas attiecības - it kā gribas turp aizbraukt un tajā pat laikā negribas. sapratu, ka pie vainas ir tik liels ūdens daudzums vienuviet. ar ūdeņiem man ir sarežģītas attiecības..bet ne par to ir stāsts. ja par filmu, tad.. lieliska mālera mūzika. un tik daudz kas gaisā virmojošs, bet neizteikts. un apsēstība.
tad filma pilnīgi no citas operas: Антикиллер Д.К: Любовь без памяти (2009). patika melnais humors. un vispār patika.
un pēdējā - Jørgen + Anne = sant (2011). lika atcerēties savu bērnību. bet kopumā - gaiša, jauka filma. kaut kur pēc iekšējām sajūtām, kas radās, varētu salīdzināt ar amēliju :) bet tas tikai man tā.. kaudze pozitīvu emociju :)
nu, ko.. turpinu skatīties ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 9th 2024, 11:21 pm GMT.