smth
 
16th-May-2007 02:22 pm
nee, nu es tieshaam laikam esmu ljauna un neiecietiiga, un pashtaisna un visaadi citaadi nejauks cilveeks...
nu, ja rakstiits, ka lekcija ir no 11 liidz 12:30, tad lekcijas lasiitaajam tomeer jaapieturas pie grafika... normaali, kundziite pusotru stundu norunaa un meegjina visu laiku iesaistiit auditoriju dziljaas diskusijaas, bet rezultaataa neko par teemu nav pastaastiijusi, turklaat ievelk visu pasaakumu vairaak par 20 minuuteem un juutams, ka gatava veel turpinaat taalaak un atsaat muus bez pusdienaam...laika plaanoshana kundziitei klibo.. :( peedeejaas 20 minuutes bija gruuti vinju uztvert, jo shausmiiiiiigi gribeejaas eest.. peedejaas triis dienas viesniicas brokastis bija vienkaarshi drausmiigas.. labi, es kaut kaa samierinaajos ar to, ka nav ierastaas omletes, bet ir tikai vaariitaas olas. vieniigais, kas tur bija eedams - muslis vai paarslas ar jogurtu un konserveeto auglju salaati.. peedeejaas triis dienas jogurta nav, shodien nebija arii auglju.. nu, bljaaviens, kas tas taads ir?????? apeed savu kruasaanu ar apelsiinu sulu un dodies taads nepaeedis uz BIT, un gaidi pusdienslaiku, kad vareesi gardi paeest :)
vaardu sakot, man laikam riits bija dusmiigais riits taapeec, ka nebija brokastu :))))
tagad viss ir labi :)
Comments 
16th-May-2007 02:34 pm
Nē nu šodien mēs esam ļoti "agresīvi" noskaņoti !!!!! :/ un pēc tam paēdām un dzīve liekas jau krāsaināka :)))
16th-May-2007 02:39 pm
hmmz... bet taa jau vienmeer ir.. paeedis cilveeks parasti ir mieriigs cilveeks... ja cilveeks ir nav eedis visu dienu, tad vinjam ir jaaiedod kaut kas rokaa, lai vinjsh var saakt gremot, un tad jau ar vinju pec kaada briizha var runaat :)
16th-May-2007 02:42 pm
Anonymous
Sirsnigi iesaku ritdienas brokastim nopirkt kaut ko veikalaa, lai Tu nebutu atkariga no viesnicas laipniibas. Nu pienu un kadu maiziti un sieru. Sieram tak tur jabut izcilam vai ne?:)) Nee, nu ja es nepaedu , tad esmu daudz, daudz niknaka. Tapec tas Tef ir ieteikums no manis:)
16th-May-2007 02:54 pm
shodien ieshu uz veikalu shaa vai taa - jaanopeerk veljas pulveris:) taapat vajadzeetu aiziet pakalj pienam :))dikti garshiigs tas ir :)) domaaju, ka kaadu siera gabalinju nopirkshu :) galu galaa - man ir arii katli un pannas :) taa ka var nopirkt kaut ko taadu, ko es riit no riita varu aatri sagatavot :)
sieri arii rullee :) vajadzees kaadu uz maajaam atvest, lai sestdienas tusinjaa vareeetu iekosties :)
17th-May-2007 09:07 am
Anonymous
Ideali....nevaru vien sagaidit Tavu atgrieshanos:)....njammm... BTW , please neaizmirsti par Clinique Happy, es shobrid miriiju peec shitaa nost.
17th-May-2007 09:22 am
sms, ko atsuutiiji, joprojaam glabaaju kaa atgaadinaajumu :) domaaju, ka lidostaa nopirkshu :)
17th-May-2007 01:37 pm
Anonymous
Thanks, pekausi!
17th-May-2007 02:32 pm
:))))
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:27 pm GMT.