smth
 
29th-Jan-2012 07:29 pm
nedaudz izbraucu. pavisam mazu loku. forši patiesībā tādā saulainā un sausā laikā braukt. sāku apsvērt domu, ka kādā nedēļas nogalē jāuztaisa kāds neliels pārgājiens pa latviju. ar maizītēm un termostēju. kā iepriekšējos gados. atkal gribas izlīst no mājas. šomēnes ļoti daudz pa mājām - savām vai ciemu :) pārmaiņas ir foršas, bet tomēr gribas arī to, kas bija iepriekš ;)
iebraucu rimčikā. izlietoju daļu no iekrātajām naudiņām. bet vispār, ja tā padomā - gada laikā vairāk nekā 800 lati iztērēti šajā veikalā... labi, ne tikai sev, bet arī vecākiem šis tas tur pirkts. bet vienalga.
bet vispār..patiesībā šodien tāda filmu diena sanākusi. jo piecēlos kā darba dienā, tāpēc jau no paša rīta varēja sākt skatīties kino :)
sāku ar Cars 2 (2011). tagad saprotu, kāpēc brālis teica, ka filma ilveram tomēr bija par sarežģītu, ka tā ir drīzāk piegušajiem domāta. tāds džeimsa bonda stila ķinītis. nē, nu man jau patika ;)
pēc tam sekoja Faces in the Crowd (2011). sākumā likās, ka varētu būt skatāma, tomēr.. tomēr beigas pārāk paredzamas un banālas. pēc šādas vilšanās sekoja krietni labāka filma - Proof (2005). Hopkins joprojām apbur.
tad uz īsu brīdi, pārslēdzos uz TV. bet tur saldi siekalainā Maid in Manhattan (2002. un beigās treknu labaa oma punktu uzlika - Johnny English Reborn (2011).
nu, ko.. tagad nedaudz jāpagludina, jāpaskatās svaigākās sensācijas iekš nekā personīga un de facto un tad - pirms gulētiešanas vēl kādu filmu jānoskatās.
nākamā nedēļa būs ļoti, ļoti, ļoti sarežģīta.
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:22 am GMT.