smth
 
27th-Nov-2011 11:55 pm
piparkūku smarža.
un tamborētas mežģīnes.
tā pagāja pirmā adventa svētdiena.
mamma palūdza kādu kilogramu piparkūku uzcept viņai. sāku cept. šodien uztapa mūsu receptes piparkūkas, bet no kviešu pilngraudu miltiem. beigās uztaisīju arī klasisko recepti. tiesa, visu vēl neuzcepu - būs pa nedēļu jāiespringst..
ar mammu vēl sarunājām, ka dažas receptes viņa man iedos, lai varu vēl kādu našķīti uztaisīt pirms ziemassvētkiem.
vēl šodien gandrīz stundu konsultēju mammu darbam ar datoru ;) iesmēju, ka pirmais, kas tiek apgūts - video pleijeris ;) un tikai pēc tam words :) pamazām, pamazām, soli pa solim virzamies uz priekšu. šo to brālis jau ir ierādījis, tas priecē. tētis gan fonā smēja un teica, ka mammai jāiet kursos, bet mamma nopietni viņam atbildēja, ka viņa jau ir kursos! telefonkursos! :) sasmaidījos par šo dialogu ;)
par mežģīnēm runājot, šobrīd ir kaut kāda lielā patikšana uz tām. neskatoties uz to, ka pāris gadus vismaz nebiju ņēmusi tamboradatu rokās, bet uzreiz viss aizgāja, it kā pārtraukums nemaz nav bijis.. tāds patīkams pārsteigums. turklāt patikšana ir tik liela, ka galvā rosās jau vesels plāns, kas vēl jāuztamborē.. :)
eh.. un atkal ir sajūta, ka brīvdienas ir nedaudz par īsu. jo vakardienu pabojāja migrēns ;( bet nekas.. tagad ir ko darba dienās gaidīt - būs mājās regulāri piparkūku smarža un tamboradata rokās :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:21 am GMT.