smth
Commenting To 
27th-Aug-2011 12:45 pm
vakar atkal bijaam kliinikaa. secinu, ka man labaak patiik dakteriite iriina, nevis dakteriite baiba. bet ne par to ir staasts. duksis vakar pirms kliinikas atkal bija chiikstiigs. pa dienu nebija bijis kastee, bet toties bija apeedis visu konservu un nedaudz sauso bariibu. pa celjam uz kliiniku kastee gan duksis atkal atstaaja slapjumu, tas nomierinaaja. ieduuraam atkal divas shprices. un.. noleemaam, ka shodien tomeer atkal atbrauksim. runaajaam par to, ka liidz oktobrim tomeer buus jaaoperee. ja tagad peec zaaleem kljuus labaak, tad ievilks elpu, atkopsies un tad septembrii operees, ja zaales neko, tad.. tad tagad. taatad - nekas daudz nav mainiijies. labi, ka shodien esmu maajaas, varu paveerot zveeru, kaa iisti ir. vakari peec shpriceem jau neko nedod - dauzaas, eed, dzer, jo nekas tak nesaap - zaalju ietekmee, nes bumbinju, lai es mestu to prom. pa dienu.. leeni staigaa pa maaju, pagulj, paseezh uz loga. nedaudz flegma. bet nu - veeroshu taalaak. un peecpusdienaa atkal brauksim uz kliiniku.

vakar beidzot radaas veelme gatavot. taa kaa maajaas joprojaam ir jaunais kjirbiitis, tad vakar uztapa kjirbju-burkaanu risoto. gardi. aizvien vairaak noveerteeju kjirbi. un izskataas, ka shoziem tas buus viens no populaarajiem daarzenjiem virtuvee.
shoriit pie kafijas gribeejaas mazkekshus. tagad veel cepu peedeejo kabachu-shokolaades-lazdu riekstu mazkekshus. patiik kaa tie piezmarzho maaju. taa kaa aizsaakts kabacis palika, tad vakaraa laikam vajadzees uzcept kabachu-siera-shkjinjka pankukas. smiekliigi. tikko piekjeeri sevi domaajot - ka process ir svariigaaks, nekaa rezultaats. kaut ko griezt, kaut ko malt, kaut ko jaukt kopaa, nevis eest. shodien patiesu baudu izjutu piestaa smalcinot riekstus. jaa, leenaak ir nekaa ar blenderi. bet process... un smarzha.. neatkaartojama.
izdomaaju,ka pirmdien laikam uzcepshu burkaanu mazkekshus.mammai otrdien kaa ciemakukuli varees atdot. lai abi ar teeti grauzh nost.huh..nu, jaa otrdiena buus taada intensiiva diena. savaakt mammu, aizvest pie aarstiem, aizvest vinju uz laukiem un atpakalj uz riigu.bet gan jau.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:21 pm GMT.