smth
Commenting To 
31st-Jul-2011 08:02 am
vakardiena gultaa ar mineraaliiti un filmaam. ui, shitaada izeeshanaas un dzershana ir kaitiiga :) latvieshi ir negaushi - uz nelielu cilveeku daudzumu ka parasti saruupee daudz par daudz visa ;)) pilniigi kauns ir, ka nevari visu pagarsho un apeest ;)) bet bija ta labi, labi, labi :) tiesa, veel joprojaam nav uzradusies apetiite :D organisms paarstraadaa to, kas apeests piektdienas vakaraa :D bet tas jau nekas - veelme atkaartot taadu paseedeeshanu ir milziiga ;) jo kas ir svariigaak par eest un dzert? - runaat ar forshiem cilveekiem ;)
mazais priecinjsh sev: varshavas vinoteekaa iepirktais doña paula malbec luján de cuyo (argentina) bija labs :)neteikshu, ka man esmu sarkanviinu fans, tomeer - shis ljoti gaaja pie sirds:) naakamreiz, braucot uz varshavu, buus atkal jaaiegriezhas tajaa vinoteekaa, iepirkt kaadus viinus. milzu paldies ievai par to, ka savulaik turp aizveda ;) tagad gribas turp veel un veel atgriezties. gan atmosfeeras deelj, gan viinu deelj :)) vaardu sakot, piektdien viss bija labi :)
toties vakar... vakar... vakar bija kaa bija :) toties daudz filmu noskatijos. vispirms bezruupiigaa multene - Tangled (I) (2010). nu, taada siekalaina, bet lika arii pasmaidiit. vieniigais jautaajums, kas man multentes laikaa radaas - kas tiem ljauzhiem ar taam uzaciim ir? kaut kaadas taadas pabaisas... bet nu labi - katram sava gaume :) iipashi uz uzaciim :D
peec tam gribeejaas kaut ko redzeetu un pietiekami garu skatiities, taapeec atkal noskatiijos borna pagaidaam trilogjiju :) The Bourne Identity (2002), The Bourne Supremacy (2004), The Bourne Ultimatum (2007). nu, patiik man shaada veida filmas. jaa, ir mirklji, kad sizhets peekshnji paliek paaraak lirisks un taas pauzes saak nedaudz kaitinaat, tomeer kopumaa - patiik un punkts.
nu, ko..kaadu riita filmu un tad jau varees saak rosiities. beidzot kjermeniic saacis attapties peec labas izklaides ;D
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:27 pm GMT.