smth
Commenting To 
2nd-May-2011 03:35 pm - Auces un Dobeles apkaimē snieg, vietām Latvijā snigs arī naktī un otrdienas rītā
RĪGA, MAI 02, BNS - Pirmdienas pēcpusdienā Auces un Dobeles apkaimē sācis snigt slapjš sniegs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.
Nokrišņu josla ir šaura, slapjš sniegs ir tikai dažviet Zemgales dienvidrietumos, bet Jūrmalas apkaimē smidzina lietus. Savukārt Latvijas austrumu daļā saglabājas skaidrs laiks. Gaisa temperatūra plkst.15 bija no +3..+4 grādiem vietām Rietumzemgalē un Rīgas jūras līča piekrastē līdz +12 grādiem Daugavpils pusē.
Tuvākajā naktī un otrdienas rītā valsts centrālajā un rietumu daļā daudzviet uzlīs, vietām gaidāmi ilgstoši nokrišņi, tostarp slapjš sniegs. Valsts austrumos saglabāsies skaidras debesis, prognozē sinoptiķi.
Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu vējš, bet Latgalē un Vidzemē - austrumu, ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz -2..+3 grādiem, valsts austrumos dažviet gaidāms sals līdz -3 grādiem.
Otrdien būs mākoņains laiks, kas vietām skaidrosies. Vietām, īpaši valsts centrālajā daļā, gaidāms lietus. Pūtīs lēns vējš, Kurzemē - mērens ziemeļrietumu vējš. Maksimālā gaisa temperatūra būs +5..+10 grādu, bet valsts austrumos, kur biežāk spīdēs saule, gaiss iesils līdz +14 grādiem.
Rīgā palaikam gaidāms lietus. Pūtīs neliels vējš, un gaisa temperatūra naktī būs +3 grādi, dienā temperatūra paaugstināsies līdz +8 grādiem.

No rīta negribīgi tomēr izvilku cimdus no kabatas, bet pusdienslaikā sapratu, ka kājas salst kurpēs. Jāatgriežas pie zābakiem – pavasaris dikti mānīgs. Un vispār sapratu, ka man ārprātīgi noveicās ar laika apstākļiem atvaļinājuma laikā – pagūt nedaudz iegūt brūnumu, sasildīties saulītē un priecāties par plaukstošajiem kokiem..bija tā vērts. Protams, riskēju, ņemot atvaļinājumu, bet redz, cik labi viss bija ;) Un laikam jau tiešām esmu noilgojusies pēc atvaļinājumiem, ja jau pirmajā darba dienā atkal sēžu un domāju par to, kad paņemt nākamo atvaļinājumu ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:21 pm GMT.