smth
 
20th-Feb-2011 11:21 am
vakardiena pagaaja paaraak aatri. vispirms leenais riits pie [info]minija un poshanaas uz nacionaalaa teaatra Princis un ubaga zeens. Ja godiigi, tad ar dziesmaam no shiis izraades man saistaas pamatskola - kad silvija jau bija aizgajusi gruutnieciibas un dzemdiibu atvaljinaajumaa, bet vinjas viirs egils kljuva par muusu skolotaaju. vispaar, ieksheeji nedaudz paarsteidzoshi shkjiet - puisis no kurzemes atbrauc uz latgali, un arii peec shkjirshanaas paliek tur. laikam sanak, ka 27 gadus vinjsh jau dziivo tur. un tieshi egils mums maaciija dziesmas no shiis izraades un veel kaudzi kalninja dziesmu dziedaajaam, skanot vinja gjitaarai ;) un, lai cik janciigi tas nebuutu, mana pirmaa sastapshanaas ar banaaniem notika tieshi pateicoties egilam - shkjiet, ka maacoties otrajaa klasee pirms jaunaa gada briivdienaam vinjsh katram no mums bija nopircis un atnesis pa banaanam ;) atziishu godiigi, toreiz man tie likaas negarshiigi, varbuut taapeec, ka nebija taadi, kaadi shobriid vislabaak patiik - jau nedaudz paargatavojushies ;)))
patiikams paarsteigums ir drosmiite :D piektdien vakaraa un vakar no riita pieshkjiilaas momentaa, neskatoties uz to, ka staaveejusi nekustinaata bija kopsh sestdienas vakara :)
peec tejaatera atveelos maajaas un, par lielu prieku man, uudens bija atgriezies. lielaa veljas diena vareeja saakties. tomeer ne viss tik labi un jauki... vakar jau teaatrii esot saaka saapeet galva. domaaju, ka varbuut tas ir taapeec, ka guleets ne savaa gultaa, ne uz sava spilvena, bez duksha. sadzeeros zaales, un cereeju, ka viss buus labi. nee, skuju. izskatas, ka viirusainie koleegji un regulaarais riits kabinetaa, kuraa atnokot ir + 13-15 graadi, dariijushi savu - shkjaudos, punjkjojos, krekshkju..pavisam nelaikaa. jaadabuu sevi uz striipas maximaali aatri, jo lidot ar iesnainu degunu ir pilniigs psc. joprojaam kaa murgu atceros lidojumu uz un no helsinkiem. pacelshanas veel pusliidz, bet nolaishanaas taa lika mociities saapees.. lidojums uz turiinu ar divaam lidmashiinaam liek jau shobriid sarauties nelabumaa. nee, domaashu, ka ar vitamiiniem, teejaam, eeteriskajaam eljljaam tomeer buushu tikusi uz pekaam liidz komandeejumam. vispaar laikam jaasaak leenaa garaa kraameet mantas, lai riit visu pabeigtu peec darba un lai var izmantot lielisko iespeeju - late night check-in, jo dikti negribas ar visu lielo koferi vilkties uz darbu un tad atkal uz autobusu, lai dotos uz lidostu. hmmz.. ja taa padomaa, tad sen tik ilgaa komandeejumaa nebiju. parasti ir viendiennieks, vai labaakajaa gadiijumaa viennaktnieks vai divnaktnieks kaa maksimums. nabaga duksis :( :) vinjsh peedeejaa laikaa dikti miiliigs palicis - pie manis vien dziivo, izmanto katru iespeeju uzraapties man virsuu un paraadiit to, ka grib tikt samiiljota :)) vecums nenaak viens :)
bet vispaar - viss ir labi. tikai nedaudz veseliiba sashuupojusies, bet arii taa atgrieziisies ;)
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:32 am GMT.