smth
 
15th-Feb-2011 11:45 am
Intensīvs rīta cēliens. Atkal pie daļas no gudrajām galvām bija jāiet. Bet šoreiz bija viņiem tāds nedaudz jestrs noskaņojums – kā izskatās, gribēja pārmācīt kolēģīšus, jo tā vietā, lai vnk noairētu piedāvājumu, izdomāja vēl desmit iestādēm paprasīt viedokli par piedāvājumu :> protams, pārmācīšanai tas varbūt nav sliktākais variants, bet man un vēl kaudzei cilvēku tas rada papildus darbu un viss process ievelkas. Bet nu neko darīt. Tā vnk ir.
Kas vēl? Ak, jā – šorīt ar bažām vēru vaļā krānu – a ja nu aizsalis atkal ūdens.. sākumā tiešām tāda knapa strūkliņa tecēja, bet pēc dažām minūtēm jau viss bija ok. Ceru, ka pa dienu kaimiņi intensīvāk lietos ūdeni un viss būs ok. Uz nakti laikam atkal vajadzēs uzlikt veļmašīnu un jācer, ka pa nakti nekas neaizsals... lai gan naktis tuvākajā laikā jau visdrīzāk būs tikpat aukstas.
Vēl novērtēju to, ka sākotnējā muļķīgā iegriba par getrām tomēr ir ar zināmu racionālu labumu bijusi ;) jau trešo dienu zem biksēm getras un kājas nesalst :D palūdzu mammu, lai uzada vēl vienas, jo ziemas atkal ir bargas ;)
Comments 
16th-Feb-2011 09:40 am
Morgens :)
kad es sāku dzīvot iepriekšējā dzīvoklī, tad šīs mājas "ilgdzīvotāji" teica, ka lielajos salos vajag ieliet izlietnē vienu tikko novārītu tējkannas ūdeni, lai trubas neaizsalst. Nezinu vai palīdz, jo neesmu tā darījusi (māsa gan tā dara) laikam mazgājot traukus manām trubām pietiek ar to siltumu kas ir :)
16th-Feb-2011 09:57 am
mornings:)
A kā tas ietekmē ienākošās trubas? Es iri blonds :((
16th-Feb-2011 09:58 am
vot es arī nezinu :(((
16th-Feb-2011 09:41 am
aaa un vēl es jau sen sapņoju ka man arī pašai ir jānoada sev getras esmu dzirdējusi, ka nu baigi silti esot nēsājot.... vot pa vasaru arī adīšu :))))
16th-Feb-2011 09:59 am
getras rullē :) tāpēc arī otras gribu :) es pat sāku domāt,ka mega labi būtu getras, kas ir virs ceļgala :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:38 am GMT.