smth
Commenting To 
7th-Jan-2011 09:58 am
Jau piektdiena. No rīta atvēru acis un ar šausmām iedomājos par to, ka nedēļa jau ir paskrējusi. Vēja spārniem. Laiks vnk izkūst.
Atkal un joprojām snieg. Vajadzēs nedēļas nogalē tomēr saņemties un izrakt savu mazo brīnumu, citādi to drīz nevarēs vairs redzēt :D Arī sētnieki šodien nebija pārāk naski – tikai dažās vietās bija rosījušies, pārējais – brienamais. Ja sāksies atkusnis un lietus, tad bail iedomāties, ar ko tas beigsies.. bet to jau šovakar, rīt redzēsim – vismaz uz to laiku sinoptiķi prognozē atkusni..

Kas vēl? Rīts sākās ar skumju ziņu iekš TV:
Zoodārza zebru mājā sadeg vairāki dzīvnieki
Publicēta: 08:24 07.01.2011.
Rīga, 7.janv., LETA. Zebru mājas ugunsgrēkā Rīgas Zooloģiskajā dārzā šorīt sadegušas trīs zebras, trīs strausi un dižantilope, aģentūru LETA informēja zoodārzā.
Šorīt aptuveni plkst.6, veicot apgaitu, Rīgas Zooloģiskā dārza sargi pamanīja ugunsgrēku zoodārza Zebru mājā. Liesmas izplatījās ļoti strauji. Kaut arī ugunsdzēsēji ieradās laicīgi, tomēr dzīvniekus izglābt vairs neizdevās.
Aptuveni 200 kvadrātmetrus lielajā mītnē sadega trīs zebras, trīs strausi un dižantilope.
Visticamākais, ka aizdegšanās iemesls ir bojājumi elektropārvadē, jo zebru mītne tika apsildīta ar elektriskajām sildiekārtām, informēja zoodārza informācijas dienestā.
Zoodārza pārstāvis Ingmārs Līdaka LNT raidījumā "900 sekundes" teica, ka zebru mājā glabājās arī barības krājumi, kas viegli deg, - slotiņas, siens.
Viņš arī atzina, ka signalizācija, kas brīdina par ugunsgrēku, daudzviet zoodārzā ir, bet dažviet nav. Šinī vietā šādas signalizācijas nebija, atzina Līdaka, piebilstot, ka šī signalizācija maksā naudu.
Ugunsgrēka dēļ nebūs izmaiņas zoodārza darba laikā.

A es kā reiz vakar vakarā domāju, ka šajā nedēļas nogalē varētu līdz zvēru dārzam aizlaist... Skumji...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:22 am GMT.