smth
Commenting To 
16th-Apr-2007 02:54 pm - Nedēļas otrajā pusē atkal gaidāms slapjš sniegs<------------- vot taa :(
Publicēta: 14:44 16.04.2007.

Rīga, 16.apr., LETA. Šīs nedēļas beigās laiks atkal kļūs aukstāks un gaidāmi nokrišņi lietus un slapja sniega veidā, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.
Šodien un rīt, dienas pirmajā pusē, pār laika apstākļiem Latvijā valdīs anticiklons - laiks vēl būs silts un saulains. Nakts būs skaidra un dzestra, taču bez sala, bet dienas laikā gaisa temperatūra daudzviet sasniegs plus 17, plus 21 grādus.
Taču jau rīt, 17.aprīlī, dienas otrajā pusē, sākot no rietumu rajoniem, Latviju šķērsos mākoņu zona, kas būs saistīta ar auksto atmosfēras fronti, un dažviet arī nelielu, īslaicīgu lietu. Aiz šīs mākoņu zonas vējš iegriezīsies no ziemeļrietumu puses, un pie mums ieplūdīs krietni vēsākas gaisa masas - trešdien, 18.aprīlī, gaisa temperatūra dienā jau būs par 6 - 8 grādiem zemāka nekā nedēļas sākumā, bet naktī uz ceturtdienu vietām arī piesals.
Nedēļas beigās pāri Skandināvijas pussalai uz austrumiem pārvietosies aktīvs Atlantijas ciklons, līdz ar to mākoņu pie debesīm būs daudz vairāk, gaidāmi arī nokrišņi - turklāt ne vien lietus, bet arī slapja sniega veidā.
Kopumā nokrišņu daudzums nebūs liels un tie būs īslaicīgi. Ceturtdien dienas laikā pastiprināsies arī dienvidrietumu vējš, kura ātrums brāzmās sasniegs 15 - 20 metrus sekundē. Turpmākajās dienās vējš iegriezīsies no ziemeļrietumu puses, tas būs brāzmains un auksts.
Nedēļas otrajā pusē naktīs gaidāms sals, bet dienas laikā temperatūra būs plus 4, plus 10 grādi.
Aizvadītās nedēļas sākumā naktīs gaisa temperatūra noslīdēja pat līdz mīnus 9 grādiem. Savukārt svētdien gaisa temperatūra jau sasniedz plus 15, plus 20 grādus.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:25 pm GMT.