smth
Commenting To 
15th-Apr-2007 10:30 pm - Noceļ Vanšu tilta vantīs uzkāpušo vīrieti :)
Publicēta: 20:51 15.04.2007.

Rīga, 15.apr., LETA. Operatīvo dienestu darbiniekiem izdevies ar pacēlāja palīdzību nocelt Vanšu tilta vantīs uzkāpušo vīrieti.
Plkst.20.40 atjaunota satiksme pār Vanšu tiltu, kas glābšanas darbu dēļ bija traucēta.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka vīrietis nogādāts policijas iecirknī, lai noskaidrotu viņa personību. Tiks lemts par kriminālprocesa sākšanu.
Šī nav vienīgā reize, kad cilvēki mēģinājuši uzkāpt pa tilta vantīm.
Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, pērn trīs reizes notika mēģinājums uzrāpties pa tilta vantīm - janvārī kāds vīrietis uzrāpās Vanšu tilta vantīs aptuveni 30 līdz 40 metru augstumā, bet glābēju palīdzība nebija nepieciešama, jo vīrietis lejā nokāpa pats. Pērnā gada 4.aprīlī tilta vantīs mēģināja uzkāpt kāds vīrietis alkohola reibumā, bet augustā vantīs mēģināja uzkāpt divi jauni vīrieši.
Savulaik kāds drosminieks tiltu pa vantīm mēģināja "iekarot" pat divreiz. Visi gadījumi beigušies ar krimināllietu ierosināšanu par huligānismu.
Iepriekš Rīgas domē apspriestas iespējas norobežot Vanšu tilta vantis, tomēr neviens no priekšlikumiem nav atbalstīs, līdz ar to nekādi pasākumi vanšu norobežošanai nav veikti.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:22 pm GMT.