smth
 
12th-Nov-2010 07:05 am
iisumaa par vakardienu.
konference patiesiibaa riktigi incanta bija. kaa pati smejos, ja liidzpanjemtais lasaamais taa raii paliek nelasiits, tas noziimee, ka ir tieshaam bijis interesanti :) vnk mans otrais bloks man shobriid ir vairaak taads mazizpeetiits, taapeec arii censhos vairaak uzzinaat, lai nav paarsteigumu, kad man par to saak jautaat. 'two ladies' jau teicu, ka tad, kad vinjaam ir atkal kaads pasaakums, kur var aizdoties ne tik limiteets cilveeku skaits, lai padod zinju. jaasaak piesleegties vairaak shim jautaajumam. ja, es visu laiku ceru, ka vinjas no manis atlaulaas kaadreiz, jo tas buutu logjiski, bet..kameer mums ir shii piespiedu lauliiba, tomeer jaasaak kaut ko vairaak uzzinaat. jaa, taa man ir papildus slodze, bet no otras puses - papildus zinaashanas, papildus pieredze utt.
vaardu sakot, bija incanti un kljuust aizvien incantaak.
peec konferences noleemaam doties uz daugavas preteejo pusi - nolikt sveciites un iedzert 'kaadu-glaazi-limonaadi':) sveciites nopirkaam un aiznesaam. taa kaa bijaam pie prezidenta pils ap seshiem vakaraa, tad taa arii palikaam bez smukajaam karogkraasas lentiiteem :( toties bija iespeeja salikt savas sveciites veel muura augsheejaa rindaa ;)
peec tam bee-baars ar kokchaam. izsmeejaamies, izpljaapaajaamies.. un laikam arii izdomaajaam par kolektiivajiem ziemassveetkiem. lai nebuutu grincha zsv, kas dazhiem tiiri labi patiktu :)), padomaajaam, ka varam tachu izdarit ko labu - par to naudinju, ko buutu teereejushi daavanaas viens otram, nopirkt kaadas lietas un aizvest uz ulubeli. visi chetri noleemaam, ka meegjinaasim sho domu iebarot paareejiem koleegjiem.
peec kokchiem un jaukas paseedeeshanas jau deviitajaa stundaa shkjiiraamies, lai dotos maaju virzienaa :) imis ar vienu no two ladies devaas vienaa vienaa virzienaa, bet es ar otro two ladies - citaa ;) nezinu, kaa tiem diviem, bet mums abaam sanaaca pa celjam satikt bijusho muusu darba aizsardziibas speciaalistu ;) man vienmeer ar vinju ir bijis sarezhgjiiti - it kaa sakariigs un normaals cilvis, bet kaut kas iisti nav - nekad nespeeju normaali saprast, kaa uztvert vinja tekstus ;) bet patiesiibaa shoreiz nebija tik traki :) vairaak nekaa pusstundu nodeldeejaam vienu no riigas centra ielu stuuriem :D
protams, maajaas ierados jau krietni veelu, nedaudz apreibusi un ar nedaudz saaposhu galvu (bet te gan vairaak vainiiga vakardienas maz-uudens diena).. nekaada adiishana, nekaada filmu skatiishaanaas - ieprieksheejaas naktis, kad guleets pa 5-6 stundaam bija izdariijushas savu :D taa ka shonakt nosaciiti ir vairaak guleeta nakts :D un tas noziimee, ka shovakar varees atkal meegjinaat aizrauties ar ilgaaku seedeeeshanu ar adiikli :D
bet vispaar.. shodien jaaiztur veel viena diena aarpus ofisa. jaacer, ka shodien buus tikpat interesanti, kaa bija vakar, lai gan shiis dienas pasaakuma saturs manii raisa diveejaadas sajuutas. bet nu labi. redzees.
ak, jaa. tikko atcereejos, ka vakar sanjeemu vienu nelaagu zinju. komandeejuma uz budapeshtu nebuus :( toties liidz ar to ir viena laba zinja - buus pamats domaat par atvaljinaajumu. pie sevis jau vakar pecpusdienaa paskaitiiju, ka vareetu panjemt divas nedeeljas pashaas decembra beigaas, kas liidz ar to ievelkas arii janvaara saakumaa. un tad patiesiibaa vareetu janvaara saakumaa arii aizlaist uz paaris naktiim uz viljnju ;> bet nu labi. tas taa - zhiglaa ideja. peec novembra sveetkiem piesleegsies atvaljinaajuma plaanoshanai kaartiigaak ;)
bet nu ko.. jaasaak posties.
This page was loaded Oct 11th 2024, 7:28 am GMT.