smth
Commenting To 
22nd-Aug-2010 08:23 pm
starp "South Park" sezonaam pa vidu shodien noleemu atveeleet laiku arii parastaam filmaam. sapratu, ka gribu kaut ko nedaudz savaadaaku noskatiities. vispirms "Flawless (2007)". ja godiigi, tad kaut kas tajaa filmaa pietruuka. protams, kaa jau parasti, patika maikls keins. arii demija muura seshdesmito gadu stilaa diezgan gliiti izskatiijaas. un tomeer. pietruuka satura dziljuma. viens gan ienaaca praataa - briljanti joprojaam speej apburt meitenes :)) nu, gliiti, gliiti tie ir :) bet ja jau par meiteneem, tad naakamaa sekoja "Coco Before Chanel (2009) ". it kaa parasti shaada veida filmas iipashi neaizrauj, bet shii patika. pat neprotu paskaidrot, kaapeec. vnk patika. un ir kaut kaada gaishaa sajuuta.
taa ka, secinot, filmu izveele peec trakaas nedeeljas bija tomeer laba :) laikam tieshaam ik pa briidim starp dienvidparka seerijaam ir jaaiestarpina kaut kas cits - citaadi notrulinos ;)
un shajaa nedeeljas nogalee beidzot piekjeeros arii 'riigas laika' lasiishanai. kaudziite te iekraajusies - no pasta kastes izvelku, bet liidz lasiishanai netieku. pa divaam dienaam divi riigas laiki no vaaka liidz vaakam izlasiiti ;)
un veel sapratu, ka ar gudrajaam graamataam man shobriid ir gruuti - iesaaku vienu, iesaaku otru, bet nevaru koncentreeties uz taam. zinu, ka darbs pie vainas :( taapeec atgriezhamies pie vecaam lietaam :D noleemu paarlasiit hariju poteru ;)
un veel milziigs prieks bija shodien dzirdeet sanitu ;) vairaak nekaa pusstundu nopljaapaajaam. un patiesiibaa tas laikam ir svariigaakais draugu lietaas - var netikties un nesazvaniities nedeeljaam, reizeem pat meeneshiem, bet kad atkal to saac dariit, tad nejuuti to paartraukumu un visu saac tajaa pashaa vietaa, kuraa esi beidzis :) tikliidz norims tas njigu-njegs darbaa un kljuushu mieriigaaka, tad noteikti braukshu pie vinjiem ciemaa :) mazaa buus krietni jau paaugusies :)
bet vispaar. secinu, ka labi vien ir, ka nekur nebraucu shajaa nedeeljas nogalee. daudz guleeju, lasiiju, skatiijos tagad arii filmas. tv praktiski neiesleedzu. sho to sev arii sagatavoju. kaudzi ar dreebeem nedaudz nogludinaaju (veel jau nedaudz kaudzee ir, bet vairaak tas, kas prasa siiko remontu). vaardu sakot, necenshos sevi piespiest ko dariit, bet tajaa pat laikaa tomeer kaut ko izdaru.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 3:28 pm GMT.